07 / 05 / 2024

aksaray belediyesi proje ihaleleri

aksaray belediyesi proje ihaleleri

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta'nın önemli projeleri arasında yer alan Cumhuriyet mahallesi rekreasyon alanı çevre düzenleme işi ihalesi gerçekleştirildi. Çevre düzenleme işi İhalesine 6 firmanın temsilcileri katıldı..

TOKİ Aksaray projesi için beklenen tarih geldi! 94 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin 81 ilindeki dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da 94 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Aksaray'a 2 yeni proje müjdesi! Hemen bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da iki yeni proje inşa edecek. Projeler için ihale tarihi de belli oldu.

TOKİ Aksaray projeleri için start verdi! 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projeleri için start verdi. 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak. Sakın kaçırmayın...

TOKİ Aksaray 2023 projesi için beklenen gün resmen geldi! Tam 143 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Aksaray 2023 projesi için beklenen gün resmen geldi... Tam 143 konutluk yeni proje geliyor... İşte Aksaray TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Aksaray projesiyle 270 konut ve 178 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray projesiyle 270 konut ve 178 dükkanlık yeni proje geliyor... 

TOKİ'den Aksaray'a 694 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aksaray'da 694 konutluk yeni proje inşa edecek.

Aksaray Belediyesi 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla 25 adet dubleks ofis satıyor!

Aksaray Belediyesi, Aksaray ili, Merkez ilçesi, Ereğlikapı Mahallesi'nde yer alan 25 adet dubleks ofis nitelikli gayrimenkulü 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Aksaray'da riskli binalar ortadan kaldırılıyor!

Aksaray Belediyesi, kent genelinde risk taşıyan binaların yıkım işlemlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Aksaray'da kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk yıkım başladı. 

Aksaray'da riskli binalar yıkılıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Aksaray Belediyesi, kent genelinde tehlike yaratan binaların yıkımına aralıksız devam ediyor.

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Elazığ Belediyesi'nden Fethi Sekin anısına yapılacak külliyeye ilişkin açıklama!

Fethi Sekin anısına inşa edilen ve bir türlü tamamlanamayan külliye, yeniden gündeme gelmişti. Elazığ Belediyesi, proje için “Yeni bir yer tahsis edildi. 2021 yılı içerisinde inşaat bitecek” açıklamasında bulundu.

Aksaray Belediyesi'nden kira ödemelerinde indirim!

Aksaray Belediyesi, pandemi nedeniyle zor zamanlar geçiren esnaflar için kira ödemelerinde indirim yapma kararı aldı. 

aksaray belediyesi proje ihaleleri Haberi

aksaray belediyesi proje ihaleleri

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta'nın önemli projeleri arasında yer alan Cumhuriyet mahallesi rekreasyon alanı çevre düzenleme işi ihalesi gerçekleştirildi Belediye meclis salonunda yapılan ihaleye Belediye Başkanı Nevzat Palta, İlgili daire müdürleri ve 6 firmanın temsilcileri katıldı. 

Belediye Başkanı Nevzat Palta yaptığı konuşmada şunlan söyledi " Aksaray belediyesi olarak Cumhuriyet mahallesinde TOKi'nin olduğu bölge. Yaklaşık olarak 160.000.000 m2 alan üzerinde çevre düzenlemesi gerçekleştirmiş oluyoruz. Ben öncelikle katılanlara ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 


Cumhuriyet mahallesi TOKİ bölgesinde rekreasyon alanı çevre düzenlemesi ile ilgili ihalemize 6 firma katılmış. Bu firmalardan STY inşaat Turizm Tic. Ltd. Şti. teklifi geçersiz sayılmış. İkinci teklif veren firma Ulubaş Otomotiv İnşaat Nak. Tic. San. Ltd. Şti. 6.840.000,00 TL teklif vermiş. Üçüncü firma M.Zeki Kalya - ATM Peyzaj Tem....