21 / 05 / 2024

Aksaray Binicilik Tesisi

Aksaray Binicilik Tesisi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, meclis üyeleri ile beraber Aksaray Belediyesinin sosyal projeleri arasında yer alan  At Binicilik Tesisinde incelemeler yaptı. Başkan Yazgı, At Binicilik Tesisi ve Kafeterya inşaatının tamamlandığı belirtti.

Aksaray Binicilik Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, meclis üyeleri ile beraber Aksaray Belediyesinin sosyal projeleri arasında yer alan  At Binicilik Tesisinde incelemeler yaptı. Başkan Yazgı, At Binicilik Tesisi ve Kafeterya inşaatının tamamlandığı belirtti.

Çorum Binicilik Tesisi kiralama ihalesi 8 Ekim'de!

Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen binicilik tesisinin kiralama ihalesi 8 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Aksaray Ihlara'daki Vadibaşı Sosyal Tesisleri 8 yıllığına kiraya veriliyor!

Aksaray İli Güzelyurt İlçesi Ihlara Belediyesi, Çakıllıbayır Mevkiindeki sosyal tesisi kiraya veriyor. İhale 16 Mayıs'ta düzenlenecek..

Aksaray'ın yeni arıtma tesisi için imzalar atıldı!

Aksaray’ı içme suyuna kavuşturacak olan 25 milyon TL'lik yeni içme suyu arıtma tesisi için imzalar atıldı. İmza töreninden sonra taraflar birbirlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Aksaray'da yenileme hareketi başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi ve yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan Özhaseki, Aksaray'da yenileme hareketinin başlayacağını söyledi.

Aksaray Belediyespor konaklama tesisi inşaatında sona gelindi!

Spora ve sporcuya büyük destekle veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sporda bir projeye daha imza attı. Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan Aksaray Belediye Spor tesisleri yanına yapılan konaklama tesisi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Aksaray Bağlıköy Arıtma Tesisi'nin temeli 15 gün içinde atılacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çalışmanın başlayacağı Bağlıköy Su Arıtma Tesisine giderek incelemede bulundu. Başkan Yazgı proje için 15 gün içinde temel atma töreni düzenleneceğini belirtti.

Sütaş Aksaray Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi açıldı!

Sütaş'ın Aksaray'daki fabrikasında, Türkiye'nin tarımsal nitelikli en büyük Biyogaz ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi, düzenlenen törenle açıldı. Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, yatırımlara devam edeceklerini belirtti.

Sevil Sabancı'nın turizm tesisi projesine İBB'den ret!

İşadamı Sakıp Sabancı'nın kızı Sevil Sabancı'nın turizm projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne takıldı. Sabancı, İstinye sırtlarında bulunan eski binicilik tesislerinin bulunduğu araziye, üç katlı turizm tesisi yapmak istiyordu.

Aksaray Kalsit Ocağı projesinin toplantısı 28 Ocak'ta!

Aksaray İli, Ortaköy İlçesi'nde bulunan Kalsit Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 28 Ocak 2016 günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

Aksaray Metaş Pomza Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi halk toplantısı 16 Nisan'da!

Aksaray İl Merkez, İlce Taşpınar'da Metaş Mad. End. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Pomza Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi Kapasite Artışı, Blok Pomza (Bims) Fabrikası Ve Hazır Beton Tesisi projesi halk toplantısı 16 Nisan'da yapılacak.

Aksaray Merkez'de icradan 12 milyon 736 bin 149 TL'ye satılık tesis!

Aksaray İli Merkez İlçesinde yer alan turistik konaklama tesisi niteliğindeki taşınmaz 15 Ekim 2014 tarihinde saat 09:30 ile 09:40 arasında ihaleye çıkacak.

Eroğlu Giyim Aksaray fabrikası faaliyete geçti!

Eroğlu Giyim Aksaray, kendi alanında bölgenin en büyük istihdam sağlayan üretim tesisi olarak faaliyete geçti...

Aksaray Binicilik Tesisi Haberi

Aksaray Binicilik Tesisi

Çalışmalarına hız kesmeden devam ede Aksaray Belediyesi, güzel atlar diyarı anlamına gelen Kapadokya bölgesinin başlangıç noktasında yer alan Aksaray’da at binicilik kültürünün devam etmesi ve yaygınlaşması için At Binicilik Tesisinin inşaatını tamamladı.

Aksaray Belediyesi'nde yer alan habere göre, Aksaray Tacin Mahallesinde Hobi Bahçeleri ile Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yakınlarına 5 bin metrekarelik alan üzerine kurulan At Binicilik Tesisi ve Kafeterya inşaatı, bin 500 metrekare kapalı alanı yer alıyor.

At binicilik tesisinde ayrıca atlar için ahırlar, salma alanları, üstü kapalı gezinme alanı, kafeterya, dinlenme alanları, ziyaretçilerin kendilerini doğayla iç içe hissetmeleri için tesis çevresine yürüyüş alanları mevcut.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, at binicilik tesisiyle kent turizmine katkı sağlanacağını belirtirken “At binme; bizim ata sporumuz. Bu tesisimiz ile ata sporumuzu gelecek...