06 / 05 / 2024

Aksaray drenaj hattı

Aksaray drenaj hattı

Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Necip Fazıl Kısakürek Caddesinde Yağmur Suyu Drenaj Hattı çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Necip Fazıl Kısakürek Caddesinin alt yapısı tamamlandıktan sonra yolun sıcak asfalt ile kaplanacağını belirtti.

Aksaray-Ulukışla-Yenice Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı'nın ihalesi yapıldı!

"Aksaray-Ulukışla-Yenice Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı İnşaatı ile Elektromekanik Sistemlerinin Temini ve Yapım İşi"nin yaklaşık Değeri 16 milyar 338 milyon 146 bin 708 TL olarak belirlendi.

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı projesi meclis gündeminde!

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı ve Yüksek Hızlı Tren Yolcu Hattı Projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Açıkel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray-Ulukışla demiryolu hattı ihalesi ne zaman yapılacak?

Projesi tamamlanan Aksaray-Ulukışla demiryolu hattı ihalesinin ne zaman yapılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sefaköy-Başakşehir Metro hattı hangi hatlarla entegre olacak?

Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yaptıklarını söyleyen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Bu hattı Aksaray–İkitelli Hattıyla Mimar Sinan İstasyonu’nda, Kirazlı–Halkalı hattıyla Halkalı Merkez’de Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattıyla Mehmet Akif İstasyonu’nda birleştiriyoruz." dedi

Bu bölgelerde gayrimenkul yatırımcısı için fırsat var!

Yenikapı-Aksaray-Laleli hattı ve Sultanahmet bölgesindeki ticari gayrimenkullerin değerinin yeniden canlanması bekleniyor. Laleli Ordu Caddesi üzerindeki ticari gayrimenkuller, hala popüleritesini koruyor.

Antalya Serik Kız Deresi’nde ikinci etap başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin yağmur suyu sorununu çözmek ve Serik’e yeni bir prestij cadde kazandırmak amacıyla başlattığı ‘Kız Deresi Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı. Proje kapsamında yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları devam ediyor.

Antalya Kızıltoprak ve Yenigün’de su baskınları tarih olacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak ve Yenigün mahallelerinde 10 bin metre uzunluğunda drenaj hattı döşeyerek, bölgenin yağmursuyu sorununu çözdü.

Aksaray'da drenaj hattı çalışmalarına başladı!

Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Necip Fazıl Kısakürek Caddesinde Yağmur Suyu Drenaj Hattı çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Necip Fazıl Kısakürek Caddesinin alt yapısı tamamlandıktan sonra yolun sıcak asfalt ile kaplanacağını belirtti.

Halkalı Kirazlı metro hattı 18 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

Halkalı Kirazlı metro hattı, aktif olarak kullanılan M1B Aksaray-Otogar-Kirazlı hattının da bir uzantısı olacak. Yeni hat doğu-batı doğrultusunda konumlandırılıyor ve M1 metro hattı ile Marmaray bağlantısı sağlanıyor.

Kepez ve Muratpaşa'da yağmursuyuna dev yatırım!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde yaklaşık 70 milyon TL yatırımla 35 bin 200 metre uzunluğunda yağmursuyu drenaj hattı yapıyor.

Hakkari'de alt yapı çalışmaları sürüyor!

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, kentin en önemli alt yapı sorunu olan kanalizasyon ve vagmursuvu drenaj hattına kalıcı çözüm bulmak için kolları sıvadı.

Osmaniye Ek Sanayi Sitesi'nde drenaj hattı döşeme çalışmaları başladı!

Osmaniye Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Osmaniye Ek Sanayi Sitesi'nde yağmursuyu drenaj hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Maski'den 19 milyonluk dev yatırım!

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Malatya merkezde yapılacak olan 19 milyon TL’lik su, kanalizasyon ve yağmursuyu drenaj hattı alt yapı çalışmaları için temel atma töreni gerçekleştirildi.

Aksaray drenaj hattı Haberi

Aksaray drenaj hattı

Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Necip Fazıl Kısakürek Caddesinde asfalt çalışması başlatacak. Ekipler, asfalt çalışması öncesinde caddede altyapı çalışmalarına hız verdi. Yol zemininde asfalt kazıma işlemi bir taraftan sürerken aynı zamanda yağmur suyu taşkınlarını önlemek için caddeye yağmur suyu drenaj hattının çekileceği bildirildi.



Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, asfalt atılacak yolların daha sağlam ve uzun ömürlü olması zemin kaplamasına geçmiş sezonda olduğu, şimdide büyük önem verildiğini söyledi. Başkan Yazgı, Necip Fazıl Kısakürek Caddesinin alt yapısı tamamlandıktan sonra yolun sıcak asfalt ile kaplanacağını...