06 / 05 / 2024

Aksaray emekli toki konutları

Aksaray emekli toki konutları

Emekli TOKİ Aksaray Merkez Konutları kurası 12 Mayıs'ta yapılması planlanıyor. Toplam 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Aksaray Merkez'de daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Aksaray Sultanhanı TOKİ 17 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi 253 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Aksaray Sultanhanı TOKİ ihalesi 17 Haziran'da!

Aksaray İli Sultanhanı İlçesi 253 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Aksaray Sultanhanı TOKİ 2019 projesi!

Aksaray Sultanhanı TOKİ 2019 projesi ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 253 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami bulunuyor.

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi?

Ev hayali kuran emeklinin bu hayalini gerçekleştirmek için başlattığı kampanyaya adeta talep yağan TOKİ, emekliyi 116 bin 400 TL'ye ev sahibi yapacak. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? Borcu olan emekli TOKİ'ye başvuru yapabilir mi? Hangi belgeler isteniyor? İşte yanıtı...

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

Tokat Dedeli emekli TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

3 Ocak 2018 Aksaray Zafer TOKİ 2+1 kura sonuçları!

3 Ocak 2018 Aksaray Zafer TOKİ 2+1 kura sonuçları henüz açıklanmadı. Projenin kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Aksaray Sultanhanı TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Aksaray’ın Sultanhanı İlçesi’nde hayata geçirilen projede 121 konutun hak sahipleri kurayla belirlendi

Aksaray'da TOKİ çalışmaları incelendi!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, TOKİ-Akin Yolu’ndaki çalışmaları inceledi.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Aksaray emekli toki konutları Haberi

Aksaray emekli toki konutları

Emekli TOKİ Aksaray Merkez Konutları kurası 12 Mayıs'ta gerçekleşecek. Projede başvurusu toplanacak konutların ihalesi yapıldıktan sonra satış fiyatları belirlenecek.


Ödeme seçeneklerine göre yüzde 12 peşin ödemelerde kalan bedeli 180 aya kadar taksit ya da yüzde 20 peşinde ise 240 aya kadar taksitlendirme uygulanıyor.


Kura çekilişinde asil olarak hak sahibi olamayanlar başvuru tutarlarını 17 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası A.Ş. yetkili şubelerinden geri alabiliyor.



Satış duyurusu için tıklayın


Kuraya katılacakların tam listesi için