30 / 04 / 2024

Aksaray-Havalimanı

Aksaray-Havalimanı

Aksaray-Havalimanı metro seferleri, bayram tatili dönüşü düşünülerek bu geceden (perşembe gününü cuma gününe bağlayan gece) itibaren 4 gün boyunca saat 02.00'e kadar yapılacak

7 yeni havalimanı daha geliyor!

Her 100 kilometrede bir havalimanı projesi kapsamında, Yozgat, Rize-Artvin, Bayburt-Gümüşhane (Salyazı), Niğde-Aksaray, Karaman, İzmir Çeşme Alaçatı ve Batı Antalya havalimanlarının yapımı planlanıyor.

Feridun Bilgin: En fazla 100 kilometrede bir havalimanı yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Niğde-Aksaray, Rize-Artvin, Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya`nın batısına havalimanı yapılacağını belirtti ve en fazla 100 kilometrede bir havalimanı inşa edileceğini dile getirdi.

Feridun Bilgin: 6 yeni havalimanı geliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin, Niğde-Aksaray, Rize-Artvin, Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına havalimanı yapılacağını belirtti.

100 kilometrede bir havalimanı olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Niğde-Aksaray, Rize-Artvin, Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına havalimanı planladıklarını belirterek, "En fazla 100 kilometrede bir havalimanı yapılacak'' dedi.

1993 yılında hızlı tramvay Atatürk Havalimanı'na kadar uzatılacakmış!

1993 yılında Aksaray-Otogar arasında hizmete giren hızlı tramvayın havalimanına kadar uzanacak olan ikinci aşama inşaatında, altyapı çalışmaları tamamlanmış. 23 kilometre uzunluğundaki projenin tamamlanmasıyla günde 400 bin yolcu taşınacakmış.

Kartal’dan Atatürk Havalimanı 81 dakika!

AKSARAY ve Yenikapı metrolarını birleştiren 665 metrelik bağlantı İstanbullu’nun hayatını kolaylaştıracak. Bu bağlantı sayesinde Atatürk Havalimanı’ndan bir yolcu Anadolu yakasında Kartal’a kadar kesintisiz seyahat edebilecek.

Yenikapı-Aksaray metro hattının açılışı gerçekleşti!

"Aksaray-Yenikapı" metro hattı dün Başbakan Ahmet Davutoğlu 'nun katılımı ile açıldı. Kartal' dan yola çıkan biri. Atatürk Havalimanı' na kadar raylı sistemle seyahat edebilecek...

Aksaray- Yenikapı Metrosu İstanbul trafiğini rahatlatacak!

İstanbul hız yaptı. Başbakan Davutoğlu dün Aksaray- Yenikapı Metro Hattı'nı hizmete açtı. Böylece Kartal'dan binen bir yolcunun, Atatürk Havalimanı'na oradan da Olimpiyat Stadı'na kadar ulaşacağı açıklandı..

Aksaray-Yenikapı metro hattı açıldı!

İstanbul'da 'Aksaray -Y enikapı metro hattı dün Başbakan Davutoğlu'nun katılımı ile açıldı. Yeni hatla birlikte Kartal'dan yola çıkan biri Atatürk Havalimanı'na 81 dakikada seyahat edebilecek

Kartal-Atatürk Havalimanı arası 81 dakikaya iniyor!

700 metre uzunluğundaki Aksaray Yenikapı hattı ile Kartal’dan metroya binen bir yolcu, Marmaray’a aktarma yaparak Yenikapı’ya, buradan da Aksaray Havalimanı - Başakşehir hattına kesintisiz ulaşabilecek.

Aksaray Yenikapı Metro Hattı açılış töreni canlı yayında!

İstanbul'da " Aksaray - Yenikapı " metro hattı bugün Başbakan Davutoğlu'nun katılımı ile açılacak. Kartal'dan yola çıkan biri, Atatürk Havalimanı'na kadar raylı sistemle seyahat edebilecek. Töreni canlı izlemek için linke tıklayın...

Aksaray Yenikapı metro hattı bugün açılıyor!

Atatürk Havalimanı'nı Marmaray ve Taksim Metrosu'na bağlayacak olan Aksaray - Yenikapı metro hattı bugün saat 11:00'de açılıyor. Açılış törenine, Başbakan Ahmet Davutoğlu da katılacak.

Yenikapı-Aksaray metrosu açılıyor! Son 2 gün!

Yenikapı-Aksaray metro hattı açılıyor Havalimanını Marmaray ve Hacıosman metrosuna bağlayacak olan Aksaray - Yenikapı bağlantısı Pazar günü hizmete giriyor. Metro açılış törenine Başbakan Ahmet Davutoğlu da katılacak...

Aksaray-Havalimanı Haberi

Aksaray-Havalimanı


     İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ'den yapılan açıklamada, uygulamanın 27 Ağustos Pazartesi (pazar gününü pazartesi gününe bağlayan gece) saat 02.00'e kadar devam edeceği bildirildi. 

     Açıklamada, ayrıca seferlerin saat 00.00'dan sonra Aksaray ve Atatürk Havalimanı'ndan karşılıklı olarak 15 dakika aralıklarla yapılacağı...