02 / 05 / 2024

aksaray jeotermal ihalesi

aksaray jeotermal ihalesi

Aksaray 'da 18 jeotermal kaynak arama sahası ile Sakarya'da 3 doğal mineralli su arama ruhsat sahası ve 1 jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihalesi yapılacak...

Milli Emlak'tan Aksaray'da yüzde 20 indirimle satılık 7 arsa!

Ortaköy Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Aksaray'da yer alan 8 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Aksaray projesi için beklenen tarih geldi! 94 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin 81 ilindeki dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da 94 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Aksaray projelerinin ihalesi yarın! 301 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projelerinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projelerde toplam 301 konut yer alacak.

TOKİ Aksaray projesiyle tek bir ilçeye 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofis geliyor! Dev projenin ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray projesiyle tek bir ilçeye 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofis geliyor. Dev proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ'den Aksaray'a 270 konut, 178 dükkan ve 129 ofis geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray projesinin ihalesi 9 Haziran'da yapılacak. Projede 270 konut, 178 dükkan ve 129 ofis yer alacak.

TOKİ Aksaray projesi için start verdi! Sadece bir ilçeye 200 yeni iş yeri geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aksaray Merkez'de 200 yeni iş yer inşa edecek. Aksaraylıların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Aksaray projesi için tarih belli oldu! 229 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projesiyle 229 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 27 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Aksaray Merkez'e 694 yeni konut müjdesi!

TOKİ'den Aksaray Merkez'e 694 yeni konut müjdesi geldi. Söz konusu projenin ihalesi 3 Kasım 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Aksaray Sultanhanı Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Aksaray Sultanhanı Millet Bahçesi ihalesi bugün saat 14:00'te E-İhale yöntemiyle gerçekleştirilecek.

Aksaray Sultanhanı Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aksaray Sultanhanı Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Aksaray'da 52.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aksaray Merkez'de 52 milyon 915 bin 400 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aksaray Sultanhanı Millet Bahçesi ihalesi 6 Ekim'de!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Aksaray Sultanhanı Millet Bahçesi  projesinin ihalesini 6 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Aksaray Merkez 694 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Aksaray Merkez projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

aksaray jeotermal ihalesi Haberi

aksaray jeotermal ihalesi


Aksaray'da 18 jeotermal kaynak arama sahası ile Sakarya'da 3 doğal mineralli su arama ruhsat sahası ve 1 jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihalesi yapılacak. 


Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanlarına göre, Aksaray'da yer alan toplamda 71 bin 500 hektarlık 18 jeotermal kaynak arama sahasına 3 yıl süre ile arama ruhsatı verilmesi amacıyla açık teklif usulü ihale gerçekleştirilecek.  


İhale şartnamesi 120 lira karşılığında alınabilecek.  


Sakarya'da 3 doğal mineralli su arama ruhsat sahası


Sakarya'nın Geyve ve Hendek ilçelerindeki 400, 2 bin 300 ve bin 146 hektarlık doğal mineralli su arama ruhsat sahası ve Söğütlü ilçesindeki bin 665 hektarlık jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihale edilecek.   


İhaleye girecek isteklilerin her bir ihale için ayrı hazırlanmış şartname ve eklerini, şartname başına 500 lira bedel karşılığında...