10 / 05 / 2024

aksaray kiralık arsa ihalesi

aksaray kiralık arsa ihalesi

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Aksaray Merkez'de bulunan arsa 11 milyon 939 bin 305 TL'ye yapım karşılığı 3 Nisan Cuma günü ihale edilecek.

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Aydın Vakıflar'dan 21.6 milyon TL'ye yapım karşılığı 4 kiralık arsa! 

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi ve Aydın İli, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 21 milyon 692 bim 844,790 TL bedel ile kiraya verilecek. 

Kocaeli'de 19.5 milyon TL'ye 49 yıllığına kiralık arsa!

Kocaeli İli Gebze İlçesi Çayırova Mahallesi'nde yer alan, imar durumu kısmen yol ve sosyal ve kültürel tesis alanı olan arsa 49 yıllığına kiraya verilecek. 

Aksaray'da kiralık ev fiyatları arttı!

Aksaray'da kiralık konut fiyatlarının yüzde 14.47 oranında arttı. Bölgede, ortalama kira fiyatları 409 TL olarak belirlendi.

Aksaray'da kiralık ev fiyatları arttı!

Aksaray'da Brisa'nın fabrika açması kiralık evlere olan ilgiyi arttırdı. Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Ömer Gümüşay, kiralık eve ilginin arttığını belirtti.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

Aksaray Merkez'de 11.9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık arsa!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Aksaray Merkez'de bulunan arsa 11 milyon 939 bin 305 TL'ye yapım karşılığı 3 Nisan Cuma günü ihale edilecek.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

1940 yılında Aksaray Namık Kemal Caddesi'nde 317 metrekare arsa 2.088 liraya satılacakmış!

1940 yılında İstanbul Belediyesi tarafından verilen ilanda Beyazıt'ta 104 metrekare arsa bin 2354 liraya satılacakmış. Aynı ilanda Aksaray Namık Kemal Caddesi'nde 317 metrekare arsa 2 bin 88 liraya satılacakmış.

Nidakule Göztepe A sınıfı kiralık ofis alanları Leed Gold sertifikalı!

İstanbul Anadolu Yakası’nda, şehrin iki ana otoyolundan biri olan D-100 üzerinde yer alan Nidakule Göztepe projesi Leed Gold sertifikalı A sınıfı kiralık ofis alanlarını müşterilerine sunuyor.

Eskişehir kiralık konut sorunu yaşıyor!

Konut sıkıntısının hat safhada olduğu yollarda kiralık ev bulmanın adeta mucize olduğu dönemlerde kira fiyatlan da fırlamış, kirada oturan pek çok vatandaş ise sıkıntılı günler yaşamıştı.

İstanbul Anadolu yakasında kiralık ev bulmak zorlaştı!

Okulların tatil olması, evlilik sezonunun başlamasına bir de kentsel dönüşüm eklenince İstanbul'da özellikle Anadolu yakasında kiralık ev bulmak güçleşti. Emlak ofisleri müşterilerine sıklıkla 'Kiralık evimiz kalmadı' yanıtını veriyor...

Ahmet Kayhan: İstanbul'da kiralık ev fiyatları artacak!

REIDIN CEO'su Ahmet Kayhan,' Kentsel dönüşüme uğrayan bölgelerden dışarıya doğru olan göç; hem kiralık konut arzında hem de kiralık konut değerleri üzerinde etkili oluyor. Kira değerlerinde hızlı bir artış olacağı öngörülebilir' dedi.

aksaray kiralık arsa ihalesi Haberi

aksaray kiralık arsa ihalesi

YAPIM KARŞILIĞI KİRALAMA İHALESİ YAPILACAKTIR


Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğünden:


Bölge Müdürlüğümüzce aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmazlar üzerine 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi gereği kapalı teklif usulü ile yapım karşılığı kiralama modeli çerçevesinde uzun süreli kiralama ihalesi yapılacaktır.


İl                                          :  AKSARAY

İLÇES                                 :  MERKEZ

MAHALLESİ                     :  KILIÇASLAN

CADDESİ                          :  SELÇUK BULVARI (9. BULVAR)

PAFTA                            ...