18 / 05 / 2024

Aksaray Kule AVM

Aksaray Kule AVM

Aksaray’ın öz sermayesi olan Kule Alışveriş Merkezleri, bugün düzenlenen törenle 12. şubesini hizmete açtı. Açılışı Emniyet Müdürü Mehmet Arslan, MHP İl Başkanı Ayhan Erel ve MHP Milletvekili Adayları yaptı.

Aksaray Kule AVM 12. şubesini açtı!

Aksaray’ın öz sermayesi olan Kule Alışveriş Merkezleri, bugün düzenlenen törenle 12. şubesini hizmete açtı.

İş GYO Kanyon AVM kiracılarına yüzde 50 kira indirimi yapacak!

İş GYO portföyünde yer alan Kule Çarşı, Mallmarine ve Tuzla Meydan Çarşı'nın 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla tam kapasite ile faaliyete geçmesine, Kanyon AVM ve bahsi geçen çarşı ve ticari alanlarda işletmelerini açan kiracılara yüzde 50 oranında kira indirimi yapılması kararlaştırıldı.

Özdilek 5 yılda 3 ilde AVM açacak!

Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil Sanayi, beş yılda Niğde, Aksaray ve Amasya şehirlerinde AVM açacak.. 

Özdilek'ten Aksaray, Amasya ve Samsun’a AVM!

12 şehirde 20 AVM’si bulunan Özdilek Holding yeni AVM yatırımlarını Aksaray, Amasya ve Samsun’da hayata geçirecek.

Özdilek'ten 3 otel ve AVM yatırımı!

Hüseyin Özdilek, 2018 yılına kadar 100 milyon dolarlık bir yatırımı hayata geçireceklerini açıkladı. Özdilek,"2018 yılsonuna kadar Aksaray, Merzifon ve Samsun’da 5 ve 4 yıldızdan oluşan 3 otel ve AVM’lerin inşasını tamamlayacağız” dedi

Adese, Aksaray Park Site AVM'yi devrediyor!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., yöneti kurulunun Aksaray Park Site AVM işletmeciliğinin devrine karar verdiğini, AVM içindeki Adese marketinse faaliyetine devam edeceğini KAP'a bildirdi.

Aksaray Kule AVM 12. şubesini açtı!

Aksaray’ın öz sermayesi olan Kule Alışveriş Merkezleri, bugün düzenlenen törenle 12. şubesini hizmete açtı. Açılışı Emniyet Müdürü Mehmet Arslan, MHP İl Başkanı Ayhan Erel ve MHP Milletvekili Adayları yaptı.

Aksaray Kule AVM 12. şubesini açtı!

Aksaray’ın öz sermayesi olan Kule Alışveriş Merkezleri, bugün düzenlenen törenle 12. şubesini hizmete açtı.

Aksaray Efor AVM icradan 5.5 milyon TL'ye satılıyor!

Aksaray 1. İcra Dairesi, Kılıçarslan'da bulunan Efor AVM'yi satışa çıkardı. Söz konusu AVM'de satılan bölümlerin toplam bedeli 5 milyon 550 bin TL olarak belirlendi.

Kule Evo projesi ile bölgedeki canlılık artacak!

Başkent Ankara’nın batıya gelişim aksı Eskişehir Yolu’nun hareketli yapısını karşılama noktasında yaşanan eksiklik sona eriyor. Hayata geçirilen Kule Evo projesinin konut, ofis ve AVM’den oluşan yapısıyla bölge canlılığının artması planlanıyor.

Aksaray Efor AVM'de 5 milyon TL'ye satılık 7 mağaza!

Aksaray 1. İcra Dairesi, Aksaray Merkez'deki Efor AVM'de bulunan 7 mağazayı satışa çıkardı. Söz konusu mağazaların toplam bedeli 5 milyon 28 bin TL olarak belirlendi.

Aksaray Efor AVM'de icradan 3.1 milyon TL'ye 3 mağaza!

Aksaray Merkez'de bulunan Efor AVM C bloğunda bulunan 3 mağaza, Aksaray 1. İcra Dairesi tarafından 16 Haziran 2015 günü 09:30 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Efor AVM C Blok icradan 5.5 milyon TL'ye satılıyor!

Aksaray Merkez'de bulunan EFOR AVM C Blok, Aksaray 1. İcra Dairesi tarafından 28 Nisan 2015 günü saat 09:30 ile 09:55 arası ihale ediliyor.

Esenyurt Kent Konseyi ES Kule AVM'de toplandı!

Esenyurt Kent Konseyi kısa süre önce gerçekleşen genel kurulu ardından yürütme kurulu olarak ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Esenyurt Belediye Başkanımız ve Kent Konseyi Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu katılım sağlayarak toplantıyı yönetti.

Aksaray Kule AVM Haberi

Aksaray Kule AVM

Aksaray’ın öz sermayesi sloganıyla yola çıkan Kule Alışveriş Merkezleri 18 yıldır Aksaray’a hizmet vermeye devam ediyor. Kule AVM, 12. şubesini askerlik şubesi karşısında açtı.

Kule Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Üyesi Emre Ünalan, açılışta yaptığı açıklamada, Aksaray’a hizmet etmekten gurur ve mutluluk duyduğunu belirterek, “Aksaray’ın 12 noktasında 45 bin müşteriye hizmet verme mutluluğu yaşıyoruz. Bugün de hizmet noktasında açılışında bizi yalnız bırakmayan, Aksaray halkına teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi. Emre Ünalan, yaklaşık 300 kişilik çalışanıyla Aksaray halkına hizmet ettiklerini vurgularken, “Aksaray halkından kazandığımızı yine Aksaray halkına yatırım yaparak Aksaray’ın öz evlatlarını da istihdam etmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

12 mağazaya temsili olarak 12 adet kurban kesilirken, AVM’de açılışa özel indirimli birçok ürünün satışı da...