04 / 05 / 2024

aksaray meydan

aksaray meydan

1973 yılında Aksaray Geçidi'nin altındaki on bin metrekarelik bir alanda 144 dükkan, mağaza ve çeşitli ünitelerden oluşan Aksaray Yeraltı Çarşısı'ndaki dükkanlar, metrekaresi 100 liradan ihale edilmeye başlamış.

Aksaray'a 10 futbol sahası büyüklüğünde meydan yapılacak!

İstanbul Aksaray'a 62 bin metrekarelik alan üzerinde, 10 futbol sahası büyüklüğünde meydan yapılacak...

Aksaray Topakkaya'nın kent meydanı tamamlandı!

Aksaray’ın sürekli gelişen ve hızla büyüyen beldesi olan Topakkaya Beldesi’nde belediye tarafından yapımına başlanılan 12 bin metrekarelik Medeni Berk Kent Meydanı tamamlanarak belde halkının hizmetine sunuldu.

Aksaray İSKİ Binası yıkıldı!

İstanbul Aksaray Meydanında bulunan İSKİ binasının yıkımı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerince tamamlandı. Binanın yerine yer altı otoparkı yapılacak ve üstü yeşil alan olarak düzenlenecek.

Aksaray'daki İSKİ binası yıkılıyor!

Başkan Kadir Topbaş’ın talimatıyla yıkımına başlanan Aksaray’daki İSKİ binası; İstanbullulara park, meydan ve yer altı otoparkı olarak hizmet verecek. Yıkım çalışması 15 günde tamamlanacak.

Aksaray İSKİ Binası yıkılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Aksaray'da meydan yapmak amacıyla planladığı proje kapsamında İSKİ binası yıkılarak park yapılacak.

Aksaray'daki İSKİ binası yıkılarak park yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Aksaray'da meydan yapmak amacıyla planladığı proje kapsamında İSKİ binası yıkılarak park yapılacak.

Aksaray İSKİ binasının yıkımına başlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla Aksaray’daki İSKİ Genel Müdürlüğü Binası’nın yıkımına başlandı. Aksaray’daki İSKİ binası; İstanbullulara park, meydan ve yer altı otoparkı olarak hizmet verecek.

Aksaray Topakkaya'ya 12 bin metrekarelik kent meydanı!

Aksaray’ın Topakkaya beldesinde belediye tarafından yapılan 12 bin metrekarelik Kent Meydanı projesi tamamlanarak belde halkının hizmetine sunuldu. Yılmaz Akbulut, Kent Meydanı projesinin tamamlandığını belirterek, vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyl

Topakkaya Kent Meydanı'nın yapımına başlandı!

Aksaray Belediyesi tarafından Topakkaya Beldesi’ne 12 bin metrekarelik bir alana yapılacak olan Kent Meydanı projesi için start verildi.Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Aksaray Topakkaya'ya yeni meydan yapılacak!

Aksaray Belediyesi tarafından Topakkaya Beldesi’ne 12 bin metrekarelik bir alana yapılacak olan Kent Meydanı projesi için start verildi.

Serdivan Meydan projesinde sona gelindi!

Serdivan Belediyesi tarafından hayata geçirilen meydan projelerinden bir yenisi daha Aksaray semti olarak adlandırılan Bahçelievler Mahallesi’nde yükseliyor.

Aksaray İSKİ binasının olduğu arazi yeşil alan olacak!

Aksaray'da bulunan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (İSKİ) ait binanın "Meydan Projesi" kapsamında yıkılmasına karar verildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, binanın yıkılarak yerine yeşil alan ve yeraltı otoparkı yapılmasına karar verdi.

Aksaray Meydan Projesi detayları!

İstanbul, 62 bin metrekarelik dev bir meydana kavuşuyor. Aksaray Meydan Projesi’yle, İSKİ binası ve viyadükler kaldırılarak, bölge tamamen yayalaştırılacak.

Aksaray'a yeni meydan yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSKİ binası ve üst geçitleri yıkarak, Aksaray'da 61 bin metrekarelik yeni bir alan açıyor. Belediye, Aksaray Meydanı'ndaki yoğun yaya ve araç trafiğini rahatlatmak için yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

aksaray meydan Haberi

aksaray meydan



AKSARAY GEÇİDİ'NDEKİ DÜKKANLAR İHALE EDİLİYOR


  AKSARAY Geçidi'nin altındaki on bin metrekarelik bir alanda 144 dükkan, mağaza ve çeşitli ünitelerden oluşan Yeraltı Çarşısı Cumhuriyet'in 50. yıldönümünde hizmete açılacaktır. Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Özet, bugüne kadar 15 dükkanın ihalesinin tamamlandığını açıklamıştır. Çarşıdaki dükkanlar metrekaresi 100 liradan ihale edilmekte, ancak 150 liraya kadar istekli bulunmaktadır. Başkan Yardımcısı Özet, İstanbul Belediyesi'nin geçide yaptığı bütün yatırımı yıllık 10 - 12 milyon liralık gelirle 3,5 yılda geri alacağını belirtmiştir. Aksaray Yeraltı Geçidi'nin altındaki 5 bin metrekarelik bir alanda da çift katlı 500 arabalık bir otopark bir otopark yer almaktadır. Otopark, Millet ve Vatan Caddelerinin...