04 / 05 / 2024

Aksaray Topakkaya'ya 12 bin metrekarelik kent meydanı!

Aksaray Topakkaya'ya 12 bin metrekarelik kent meydanı!

Aksaray’ın Topakkaya beldesinde belediye tarafından yapılan 12 bin metrekarelik Kent Meydanı projesi tamamlanarak belde halkının hizmetine sunuldu. Yılmaz Akbulut, Kent Meydanı projesinin tamamlandığını belirterek, vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyl



Aksaray’ın Topakkaya beldesinde belediye tarafından yapılan 12 bin metrekarelik Kent Meydanı projesi tamamlanarak belde halkının hizmetine sunuldu.

Konuyla ilgili bilgi veren Topakkaya Belde Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut, Kent Meydanı projesinin tamamlandığını belirterek, vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyledi. Topakkaya beldes’ne böylesi bir kent meydanının ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Yılmaz Akbulut, “Aslında daha erken bitirmemiz gerekiyordu ama hava şartları el vermedi ve biraz süresi uzadı. Şimdi ise sonuna geldik. Kent meydanımız 12 bin metre kare bir alana sahip. Çok hoş bir meydan oldu. Buranın 5 bin metrekare taş alanı var. Yaklaşık 20 bin kişilik kapasiteye sahip. Oturma yerleri ve yeşillik alanı da mevcut. Çok amaçlı kullanılabilecek bir meydanımız oldu. Şimdiden Aksaray’ımıza ve beldemize hayırlı olsun inşallah” dedi.

Topakkaya Koruma Başkanı Şammas Keleş ise, beldenin kent meydanı ile daha da güzelleştiğini ve modernleştiğini belirterek, “Yılmaz Başkanımızdan Allah razı olsun. Gece gündüz demeden çalışıyor. Önceki halini herkes biliyor, şimdi baktığınızda muhteşem bir alan oldu” şeklinde konuştu.

Topakkaya Belediyesi Meclis Üyesi Adem Baylan da, “Yılmaz Başkanımız ile birlikte çalışıyoruz. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu alan beldemize gerçekten çok yakıştı” diye konuştu.



Hürriyet 


Geri Dön