19 / 05 / 2024

aksaray meydanı yaya üstgeçiti

aksaray meydanı yaya üstgeçiti

Aksaray-Millet Caddesi üzerinde yer alan Yusufpaşa Tramvay İstasyonu Mevkiindeki yaya üstgeçidi, yaşlı ve engelli vatandaşların bu hattı daha kolay ve sağlıklı kullanımı amacıyla kaldırılıyor...

Bursa Çekirge Meydanı yepyeni bir görünüme kavuşuyor!

Bursa’ya değer katan projelerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Osmangazi Belediyesi, yaya ve araç ulaşımının en yoğun olduğu Çekirge Meydanı’nı rahatlatacak bir çalışma başlatıyor.

Osmangazi Çekirge Meydanı yenileniyor!

Osmangazi Belediyesi, yaya ve araç ulaşımının en yoğun olduğu Çekirge Meydanı'nı rahatlatacak 'Osmangazi Belediyesi Çekirge Meydanı ve Çevresi Mimari ve Kentsel Tasarım Projesi'ni başlatıyor.

Üsküdar Meydanı'na yeni düzenleme yapıldı!

Marmaray ve metro inşaatları nedeniyle paravanlarla kapatılan Üsküdar Meydanı, 12 yıl sonra denizi gördü. Araç ve yaya trafiği yeniden düzenlendi. Araçlar için yeni yol düzenlemesiyle trafik rahatladı.

İzmir Konak Meydanı'ndaki yaya üst geçitinin gövde montajı tamamlandı!

İzmir Konak Meydanı'ndaki yaya üst geçitinin 50 metre uzunluğundaki gövdesinin montajı yapıldı. Montaj için malzemeler İzmit'ten geldi.

Aksaray'a 6 yeni köprü inşa edilecek!

Aksaray'da ulaşım ve trafik sorununu çözüme kavuşuyor. Ulaşımı kolaylaştırmak için birçok yeni proje hazırlayan Aksaray Belediyesi, 2015 yılında yaptığı yaya ve araç köprüsüne bu yıl 6 adet daha yeni köprü ekliyor.

Ankara Keçiören Meydanı metrodan önce trafiğe açılacak!

Keçiören'de metro yaya çıkışlarını da içine alan 20 bin metrekarelik bölgede meydan çalışmaları hızlandı. Yeşil alan ve zemin düzenlemeleri devam ediyor.

Şişli Harbiye'ye yaya üst geçidi yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Taksim Meydanı çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında Harbiye Askerocağı Caddesi üzerine yapacağı yaya üst geçidi Haziran ayında hizmete girecek. Üst geçit, 27,5 metre uzunluğunda olacak.

Aksaray Topakkaya'nın kent meydanı tamamlandı!

Aksaray’ın sürekli gelişen ve hızla büyüyen beldesi olan Topakkaya Beldesi’nde belediye tarafından yapımına başlanılan 12 bin metrekarelik Medeni Berk Kent Meydanı tamamlanarak belde halkının hizmetine sunuldu.

Aksaray İSKİ Binası yıkıldı!

İstanbul Aksaray Meydanında bulunan İSKİ binasının yıkımı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerince tamamlandı. Binanın yerine yer altı otoparkı yapılacak ve üstü yeşil alan olarak düzenlenecek.

Aksaray'daki İSKİ binası yıkılıyor!

Başkan Kadir Topbaş’ın talimatıyla yıkımına başlanan Aksaray’daki İSKİ binası; İstanbullulara park, meydan ve yer altı otoparkı olarak hizmet verecek. Yıkım çalışması 15 günde tamamlanacak.

Aksaray İSKİ Binası yıkılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Aksaray'da meydan yapmak amacıyla planladığı proje kapsamında İSKİ binası yıkılarak park yapılacak.

Aksaray'daki İSKİ binası yıkılarak park yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Aksaray'da meydan yapmak amacıyla planladığı proje kapsamında İSKİ binası yıkılarak park yapılacak.

Aksaray İSKİ binasının yıkımına başlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla Aksaray’daki İSKİ Genel Müdürlüğü Binası’nın yıkımına başlandı. Aksaray’daki İSKİ binası; İstanbullulara park, meydan ve yer altı otoparkı olarak hizmet verecek.

aksaray meydanı yaya üstgeçiti Haberi

aksaray meydanı yaya üstgeçiti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde engelli ve yaşlı vatandaşların toplu taşıma araçlarına daha konforlu ve güvenli erişimlerini sağlamak amacıyla yeni bir çalışma daha yapıyor.


Bu kapsamda; Aksaray-Millet Caddesi üzerinde yeralan Yusufpaşa Tramvay İstasyonu Mevkiindeki yaya üstgeçidi, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın bu hattı daha kolay ve sağlıklı kullanımı amacıyla kaldırılacak.


Millet Caddesinden karşılıklı yaya geçişleri ve Yusufpaşa Tramvay İstasyonuna yaya erişiminin daha konforlu yapılabilmesi için üstgeçit yerine Butonlu Yaya Sinyalizasyon düzenlemesi yapılarak, istasyonlara ve geçişlere bütün erişimler sağlanacak. Üç gün sürecek çalışmaların trafiği etkilememesi için 23.00-06.00 saatleri arasında...