12 / 05 / 2024

Aksaray yolları

Aksaray yolları

Aksaray'da modern yollar yaparak halkın ulaşımını kolaylaştıran Aksaray Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde sıcak asfalt ve yama çalışmalarına devam ediyor.

Aksaray'da yol çalışmaları ne zaman bitecek?

Türkiye'nin en önemli noktalarından olan Aksaray 'da yol çalışmaları bu yıl da devam ediyor. Yapılan çalışmalar konusunda açıklama yapan bazı sürücüler bu bölgede bitmek bilmeyen çalışmalara isyan ettiler.

Aksaray'da yeni imar yolları açılıyor!

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü planlanan bölgelerde yeni yollar açmak adına çalışmalarını devam ettiriyor. 

Aksaray'da yeni hastanenin imar yolları açılıyor!

Aksaray'da 400 yataklı yeni Devlet Hastanesinin şehirle bağlantısını sağlayacak 25 metre genişliğinde Tacin Mahallesine bağlantılı imar yolu açılmaya başlandı.

Aksaray'da yol çalışması hız kesmiyor!

Aksaray'da modern yollar yaparak halkın ulaşımını kolaylaştıran Aksaray Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde sıcak asfalt ve yama çalışmalarına devam ediyor.

Aksaray Üniversitesi'ne giden yollar asfaltlandı!

Aksaray Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler tarafınca Aksaray Üniversitesine giden yol asfaltlandı. Gidiş geliş iki buçuk kilometre mesafede olan üniversite yolunun genişletildi.

Aksaray Belediyesi'nden asfalt atağı!

Aksaray Belediyesi alt yapısı tamamlanan yolları asfaltlamaya başladı. Kurtuluş ve Laleli Mahallesi bağlantı yolunda, yol genişletme çalışması başlatan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, yola 3 Bin 300 metreküp bordür taş döşeyerek yol sınırları belirlendi.

Aksaray'ın yolları yenileniyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray’ı marka şehir haline getirmek için devamlı projeler üretiyor. Yazgı, şehrin girişleri ve ana arterlerdeki kaldırımları yenileyerek vatandaşların rahatça yürüyebilmelerini planlıyor.

Aksaray Yavuz Sultan Selim Mahallesin'de asfalt çalışması başlatıldı!

Aksaray Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yavuz Sultan Selim Mahallesindeki tüm sokaklarına asfalt çalışması başlattı. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye olarak altyapısı biten ve asfaltlanması gereken yolların düzenleneceğini belirtti.

Aksaray Demirci'de otel olmadığı için Mustafa Ay bir odasını bağışlıyor!

Aksaray'ın tarihi evleri ve Ihlara Vadisi'yle yakınlığı nedeniyle yerli ve yabancı turistlerin uğrak yerlerinden Demirci beldesine gelen ziyaretçileri evinin alt katında misafir eden Mustafa Ay, bu geleneği babasından devralarak, 39 yıldır sürdürüyor...

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi 7. Etap 'ta konut seçimleri bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'nca, TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi 7. Etap 'ta yer alan 652 adet konut için konut seçim dönemi 16 Eylül 2013 tarihi itibariyle başlıyor...

Amasya duble yollar sayesinde turizmin gözdesi oldu!

Karadeniz'den gemiyle gelen turistler duble yollar sayesinde Amasya'ya ulaşımın kolaylaşması sebebiyle Karadeniz turlarının içine Amasya'yı da ekledi. Denize kıyısı olmayan Amasya bu sayede daha çok turiste ev sahipliği yapıyor..

Binali Yıldırım: Yeni yollar ve alanlar yapmalıyız!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Türkiye'nin 10 yıl içinde 1.2 trilyon dolarlık dış ticaret hacmine sahip olacağını belirterek, yeni oto yollar, demir yolları ve havaalanları yapmak lazım dedi...

Japonlar Aksaray'da fabrika kuruyor!

5. bölgede yer alan Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yatırım için arsa taleplerindeki artış devam ederken, bir Japon firması 340 bin metrekare kapalı alanda otomotiv yan sanayi yatırımı için 700 dönümlük arsa talep etti...

Aksaray 'da nazım imar planı değişikliği yapılacak!

Aksaray İli, Merkez İlçesi, Ereğlikapı Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 4 bin 673 metrekare alanda nazım imar planı değişikliği yapılacak. Detaylar haberimizdeki ekte yer alıyor...

Aksaray yolları Haberi

Aksaray yolları

Aksaray'da modern yollar yaparak halkın ulaşımını kolaylaştıran Aksaray Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde sıcak asfalt ve yama çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Yunus Emre Mahallesi İtfaiye karşısındaki yollarda sıcak asfalt çalışması yapılırken, TOKİ 5.etapta da bozulan yollar baştan sona kadar sıcak asfaltla yama yapılıyor. Şehrin muhtelif yerlerinde sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra asfalt yama çalışmalarının da devam ettiğini belirten yetkililer, "Aksaray Belediyesi olarak özellikle altyapısı bitmiş ve aciliyet gerektiren bölgelerde sıcak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca ekiplerimiz çeşitli nedenlerden dolayı bozulan yollarda yama asfalt çalışmalarını sürdürüyorlar" dedi.




Anadolu Ekspres Gazetesi