15 / 05 / 2024

Aksaraya hayvan merkezi yapılıyor

Aksaraya hayvan merkezi yapılıyor

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, mevcut hayvan barınağının hemen yanına yapılacak olan 3 bin metrekarelik Hayvan Rehabilitasyon Merkezi inşaat alanında inceleme yaptı.

Küçükçekmece Hayvan Rehabilitasyon Merkezi projesine tepki!

Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde çevresinde konutlar ve 4 okulun bulunduğu bölgeye 'Hayvan Rehabilitasyon Merkezi" yapılacağını öğrenen mahalle sakinleri projeye tepki gösterdi.

Girne Belediyesi'nden Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi'ne inceleme!

Beylikdüzü Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sistemi anlamak için ilçeye gelen Girne Belediyesi yetkilileri; barınak, ameliyathane, mutfak, engelli bölümü ve kedi evleri bölümünü gezdi.

Alanya Hayvan Rehabilitasyon Merkezi açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, inşaatı tamamlanan Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Yücel, barınağın önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını söyledi.

Erzurum Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi daha hijyenik ve iyi bir ortamda hizmet verebilmek için yenileniyor.

Malatya'ya hayvan barınma merkezi inşa ediliyor!

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağında bir program düzenlendi. Programda 128 dönümlük alan üzerinde yeni bir hayvan barınma merkezi de ele alındı...

Batman'da hayvan besicileri için arazi tahsis edilmeli!

Batman kent merkezi içerisinde kalan ve yıllardır kimi çevreler tarafından kötü koku yaydıkları gerekçesi ile şehir dışına çıkarılması istenilen hayvan besicilerinin sorunları hakkında Göçerler Derneği Başkanı M. Emin Çelik ile görüşüldü.

Beylikdüzü Hayvan Bakım Evi Merkezi yenilendi!

Beylikdüzü Belediyesi, sahipsiz hayvanların yaşam standartlarının yükseltilmesi, teşhis ve tedavide çok daha iyi hizmet verilebilmesi için Geçici Hayvan Bakım Evi Merkezi’ni baştan aşağı yeniledi...

Trabzon Sokak Hayvanı Bakım Merkezi 4,2 milyona mal olacak!

Trabzon'da, Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısı ile Büyükşehir Belediyesince 84 dönüm üzerinde yaptırılan Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi, yaklaşık 4.2 milyon liraya mal olacak.

Bingöl Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yapıldı!

Konu hakkında açıklamada bulunan Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Hayvan Bakımevi Projesi’nin 16 bin metrekarelik alan üzerinde yapılacağını ifade etti.

Bingöl Belediyesi canlı hayvan pazarı tesisi yapacak!

Belediye Başkanı Barakazi: "Yeni çevre yolu üzerinde 6 bin 400 metrekare alan üzerine Canlı Hayvan Pazarı yapacağız. Tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte Bingöl hayvan ticareti açısından cazibe merkezi olacaktır" dedi.

Aksaray'da Hayvan Rehabilitasyon Merkezi kuruluyor!

Aksaray Belediyesi, mevcut hayvan barınağına ek olarak kapasitesi, yapılan işlemleri ve mimari yeterliliği ile modern bir Hayvan Rehabilitasyon Merkezi kurdu.

Trabzon'da Türkiye'nin en büyük hayvan barınağı inşa ediliyor!

Trabzon'da Türkiye'nin en büyük ve modern hayvan barınağının yapımına başlandı.Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'nin kente kazandıracağı belirtildi.

Aksaray'a yeni hayvan merkezi yapılıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, mevcut hayvan barınağının hemen yanına yapılacak olan 3 bin metrekarelik Hayvan Rehabilitasyon Merkezi inşaat alanında inceleme yaptı.

Aksaraya hayvan merkezi yapılıyor Haberi

Aksaraya hayvan merkezi yapılıyor

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, mevcut hayvan barınağının hemen yanına yapılacak olan 3 bin metrekarelik Hayvan Rehabilitasyon Merkezi inşaat alanında inceleme yaptı.Başkan Yazgı konuyla ilgili açıklamasında, "Aksaray Belediyesi olarak mevcut bulunan hayvan barınağının hemen yanına 3 bin metrekarelik alan üzerinde yeni bir hayvan rehabilitasyon merkezi yapıyoruz. Burada idari bina, hayvan mama hazırlama binası, kediler, yeni gelen hayvanlar, yavru köpekler ve Malaklı köpekler için ayrı ayrı bölümler yer alacak. Yine buranın dış cephesinde 2,5 metre yüksekliğinde bahçe duvarı ve 11 adet büyük aydınlatma direği olacak. Ayrıca hayvan seveler için yürüyüş yolları olacak. Kısacası hayvanların ihtiyaç duyacağı her türlü imkanı sağlayan modern bir tesis yapılacak. Bu tesisimizde özellikle Aksaray’ın markası olan malaklı cinsi köpeklerinin burada üretimi ve yetiştirilmesi gerçekleştirilecek. Aksaray’ın...