21 / 05 / 2024

Akşarlı inşaat iletişim

Akşarlı inşaat iletişim

Akşarlı Madencilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özgür Yıldırım, Özcan Yıldırım ve Özkan Yıldırım tarafından kuruldu. 

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barlas Mehmet Balkan ve Filiz Ergök Balkan ortaklığında kuruldu.

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Ak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Akgün ve Serhat Akgün ortaklığında kuruldu.

Sare Endüstri İnşaat Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sare Endüstri İnşaat Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Uyanık tarafından kuruldu.

Svs Akın İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svs Akın İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Necati Bayram tarafından kuruldu.

Çakırs İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakırs İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Çakır ve Erdoğan Efe Çakır ortaklığında kuruldu.

Çakırtaş İnşaat Elektrik Metal Mobilya Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakırtaş İnşaat Elektrik Metal Mobilya Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Yaldız tarafından kuruldu. 

BAİBÜ Hukuk Fakültesi'nin inşaatı 2021'de tamam!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, inşaat çalışmaları devam eden Hukuk Fakültesi'nin 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

Uşak'ta bir inşaat işçisi evinde öldürüldü!

Uşak'ta inşaat işçisi Resul Arslan, yaşadığı evde tabancayla öldürüldü, 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Karaburun'da tartışma yaratan inşaat bugün yıkılıyor!

İzmir Karaburun’da tartışmalara neden olan SİT alanında, denize sıfır, helikopter pistli, altı evlik kaçak site inşaatının yıkımı bugün gerçekleşecek.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Akşarlı inşaat iletişim Haberi

Akşarlı inşaat iletişim

Akşarlı Madencilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özgür Yıldırım, Özcan Yıldırım ve Özkan Yıldırım tarafından kuruldu. 

Akşarlı Madencilik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Madencilik a-Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi b-Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. 2-İnşaat a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre...