28 / 07 / 2024

Akşehir eski Devlet Hastanesi

Akşehir eski Devlet Hastanesi

Yalvaç’ta yıllardır atıl durumdaki iki eski hastane binasının akibeti belirsizliğini korurken komşu ilçe Akşehir’de eski hastane binası tekrar halkın hizmetine sunulacak.

Borç nedeniyle İstanbul Başakşehir’deki taşınmazlar satışa çıkarıldı

İstanbul Başakşehir ilçesindeki bir borç nedeniyle, aşağıda cinsi, miktarı ve değerleri belirtilen taşınmazlar satışa çıkarıldı. İlgili taşınmazlar, e-devlet üzerinden erişim sağlanabilen esatis.uyap.gov.tr adresinde 2023/22531 TLMT. sayılı dosya numarasıyla detaylı olarak görüntülenebilir.

Yatırımcılar dikkat! Başakşehir Belediyesi'nden arsa satışı! 9 Şubat’taki ihaleyi kaçırmayın!

Başakşehir Belediye Başkanlığı Ziya Gökalp (İkitelli-2) mahallesinde bulunan konut alanı nitelikli arsayı 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35 (a) maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile satışa çıkardığını duyurdu. İşte detaylar…

Eskişehir'e Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü kurulması için öneri verldi!

Eskişehir'de Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü kurulması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akşehir'de kavşak ve köprü yapımı ihalesi mecliste!

Akşehir Yunak Devlet Yolunda kavşak ve köprü yapımı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Van'daki eski devlet hastanesi alanı millet bahçesi oluyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in müjdelediği eski Devlet Hastanesi alanının 'Millet Bahçesi' olarak tahsis edilmesi kararını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başakşehir metrosu için talimat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Başakşehir metro inşaatını durdurması hakkında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gereği neyse devlet olarak biz yaparız" dedi...

Başakşehir Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası açıldı!

Başakşehir Devlet Hastanesi’nin Ek Hizmet Binası, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Gerçekleştirilen törende konuşan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kayaşehir’de inşaatı devam eden, Avrupa’nın en büyük kent hastanesi olacak İkitelli İstanbul Şehir Hastanesi’nin bir şahese

Akşehir Devlet Hastanesi yenilenecek!

Yalvaç’ta yıllardır atıl durumdaki iki eski hastane binasının akibeti belirsizliğini korurken komşu ilçe Akşehir’de eski hastane binası tekrar halkın hizmetine sunulacak.

Akşehir'de harabe evler yıkılıyor!

İlçemizde yıkılma tehlikesi olan sahipsiz evler belediye tarafından yıkılıyor. İlçemizde özellikle eski Akşehir evleri civarında bulunan, etrafına tehlike saçan ve sahipleri tarafından bakılmayan evler çevre sakinlerini rahatsız ediyordu.

24 Gayrimenkul Başakşehir'de kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Eski Küçükçekmece Belediyesi Başkanı olan Aziz Yeniay'ın başkanı olduğu 24 Gayrimenkul, Başakşehir'de dev kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor. Yeni yılda başlaması hedeflenen Başakport projesi yaklaşık 100 bin metrekare alanı kapsıyor.

Başakşehir Spor Parkı açıldı!

25.000 metrekarelik bir alanda kurulan Başakşehir Spor Parkı’nın resmi açılışına Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı eski Genel Müdürü, Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Baykan da katıldı...

Başak Residence Eskişehir konutları hemen teslim!

Başak Konut tarafından hayata geçirilen Başak Residence Eskişehir projesi 9 bin 170 metrekare alandan oluşuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Başak Residence Eskişehir konutları hemen teslim ediliyor.

Başakşehir Belediyesi ilçe okullarını periyodik ilaçlayıp dezenfekte ediyor!

Başakşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından periyodik olarak yaz ve sömestr döneminde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 62 ilçe devlet okulu ilaçlanacak ve dezenfekte edilecek. Çalışmalar 10 ekip ve 20 personelle yürütülüyor.

Akşehir eski Devlet Hastanesi Haberi

Akşehir eski Devlet Hastanesi

Yalvaç’ta yıllardır atıl durumdaki iki eski hastane binasının akibeti belirsizliğini korurken komşu ilçe Akşehir’de eski hastane binası tekrar halkın hizmetine sunulacak.


Yalvaç’ta Hıdırlık mevkiindeki yeni hastane binasının 2013 yılı sonunda tamamlanmasıyla 2014 yılı başında buraya taşınan Yalvaç Devlet Hastanesi ile Doğum ve Çocuk Bakımevi binaları yaklaşık iki yıldır kaderine terkedilmiş durumda beklerken komşu ilçe Akşehir’den gelen haber dikkatleri yine buralara çekti.


Alınan bilgiye göre, Sağlık Bakanlığı’nca Eski Akşehir Devlet Hastanesi ek binasında yapılan tadilat sonrası Akşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi açılırken, Akşehir Belediyesi ve bir özel kuruluş işbirliği ile Eski Hastane C blokta yapılan tadilat sonrası ise İlçe Sağlık Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi, Kanser ETT – Eğitim Merkezi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi hizmet vermeye başlayacak.


Akşehir Pervasız Gazetesi’nin haberine göre, Akşehir...