29 / 07 / 2024

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Albayrak'tan kentsel dönüşüm çağrısı: Kentsel dönüşüm konusunda yetersizlik var!

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Albayrak'tan kentsel dönüşüm çağrısı: Kentsel dönüşüm konusunda yetersizlik var!

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Büyükşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm konusunda yetersiz kaldığına dikkat çekti ve yetkilileri görevlerini yapmaya çağırdı. İşte o açıklama...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, basın mensuplarına yaptığı açıklamasında Büyükşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm konusunda yetersiz kaldığını ileri sürerek, yetkilileri görevlerini yapmaya çağırdı. 

Odunpazarı ilçesi Gündoğdu Mahallesi'nde yer alan kentsel dönüşüm bölgesindeki dairelerin Aralık 2023'te teslim edileceğinin açıklandığına dikkat çeken Albayrak, ardından bu tarihin geçtiğimiz Haziran ayına ertelendiğini dile getirdi. 

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Albayrak tan kentsel dönüşüm çağrısı: Kentsel dönüşüm konusunda yetersizlik var!

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, ilk ilan edilen zamanın üzerinden yaklaşık 8 ay geçmesine rağmen inşaatın devam ettiğinin altını çizdi. 

"Gerçekten 25 senede 24 daireyi dahi teslim edemeyen, Aralık 2023 tarihinde teslim etmesi gerekirken hazirana öteleyen, haziran da geçmiş olmasına karşın hala teslim edemeyen bir Büyükşehir Belediyesiyle karşı karşıyayız" diye konuşan Albayrak, kendilerinin hep  'gündemimiz kentsel dönüşüm, afet riskli alanlar, deprem' dediklerini de söyledi. 

Gürhan Albayrak, AK Parti iktidarı döneminde, şehir merkezinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca yapılan yapılardaki 15 bin kadar dairenin vatandaşlara teslim edildiğine vurgu yaptı. 

Bu konutların ilçelerde de yapılmaya başlandığına dikkat çeken Albayrak, "En önemlisi şu an Odunpazarı'nda, Mamuca'da Türkiye'de ilk olan, Odunpazarı Belediyesinin önünü mühürlemesiyle işin uzadığı ancak gelinen noktada yapılan 3 bin 109 konutumuzu, yıl sonu itibarıyla hak sahiplerine teslim edeceğiz" açıklamasında bulundu.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Albayrak tan kentsel dönüşüm çağrısı: Kentsel dönüşüm konusunda yetersizlik var!

Albayrak, AK Parti'nin Eskişehir'e büyük hizmetler yaptığını, hayatı kolaylaştıran konutlar inşa ederek yapı stokunu artırdığını belirtti. 

Buna karşın Büyükşehir Belediyesinin 25 senede 24 konutu dahi teslim edemediğini iddia eden Albayrak, "Borç gırtlağına girmişler, bu kent için hayalleri yok. Eskişehir'i merkezden ibaret bir şehir şeklinde görmeleri bizleri üzüyor. Eskişehir, deprem bölgesinde bir şehirdir. Allah göstermesin, deprem olduğu zaman büyük zayiat vermemek adına bugünden bazı şeylerin önlemini almamız gerekiyor" şeklinde konuştu. 

Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı belediyelerinin yetkililerine çağrıda bulunan Albayrak, "Gelin, bu şehre güzel hizmetler noktasında çaba gösterin. Ortaya bir değer koyun. Güzel projeler getirin çünkü bunları artık vatandaşlarımız bekliyor" ifadelerini kullandı. 

Ağustos 2024 zamlı evde bakım maaşlarını bekleyenler dikkat! Paralar hesaba ne zaman yatırılacak?

Hurda fiyatlarına büyük indirim! Bakır hurda fiyatları resmen dibe vurdu! Güncel hurda fiyatları 

Emeklilere 18 bin TL ilave ödeme yapılıyor! Şimdi başvuran hemen alıyor: İşte Yapı Kredi emekli promosyon... 


Geri Dön