27 / 04 / 2024

akşehir projeleri

akşehir projeleri

Akşehir'in Yüzü Turizmle Gülüyor projesi kapsamında ilçe protokolü yeni yol haritasını görüştü. Kaymakam Yalçın Sezgin, Akşehir'in turizm pastasından hakkettiği payı alamadığını gördüklerini söyledi.

Akşehir turizmi gelişecek

Konya'da yer alan Akşehir'in turizmi gelişecek. KONYA İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından, Akşehir'deki turizmin gelişmesi amacıyla bir istişare toplantısı düzenlendi.

Taner Yıldız: Konya Akşehir'de 3 bin 500 yataklı bir jeotermal turizm kapasitesi ürettik!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız yaptığı konuşmada jeotermal projelerinden bahsederek, Konya Akşehir' de 3 bin 500 yataklı bir jeotermal turizm kapasitesi ürettiklerini belirtti...

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Başakşehir Şahintepe ve Ziyagökalp mahallelerine yeni konut müjdesi!

Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanında önemli açıklamalar yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Kentsel dönüşümle ilgili bu proje sürerken, 2022'nin ilk 6 ayı içerisinde yeni projeleri duyuracağız. Şahintepe ve Ziya Gökalp Mahallelerindeki konutlara 6 ay içerisinde başlayacağız" dedi.

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 100 bin konut projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı Mahallesi 1. Etap ve 2. Etap projeleri için ÇED süreci başladı.

Yasin Kartoğlu Başakşehir projelerini anlattı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir’de yapımı devam eden dev projeleri anlattı.

Başakşehir’e 3 yeni aile sağlığı merkezi geliyor!

Başakşehir Belediyesi, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde ilçeye 3 aile sağlığı merkezi daha inşa edecek. Altınşehir Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmalar sürerken Vaditepe ve Hoşdere Aile Sağlığı Merkezlerinin projeleri tamamlandı.

Başakşehir'deki 2019 teslimli konut projeleri!

Güzergahı açıklanan Kanal İstanbul, Başakşehir, Küçükçekmece ve Ispartakule'de konut piyasasını coşturdu. Peki Başakşehir'de hangi konutlar yer alıyor? Ne zaman teslim edilecek? İşte yanıtı...

Başakşehir yeni stadına kavuşuyor!

Spora yaptığı yatırım ve örnek projeleri ile gündeme gelen Başakşehir Belediyesi bir ilke daha imza atarak ilçedeki amatör kulüpler için stat inşa etti.

Başakşehir yeni şehir olma yolunda!

Başakşehir, bir yandan kamunun 3. havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. köprü, bölge hastanesi, dev şehir parkları gibi mega yatırım projeleri, bir yandan da birbiri ardına yükselen konut ve yaşam alanlarıyla adeta yeni bir şehir olma yolunda ilerliyor.

Avcılar Tahtakale ve Başakşehir Altınşehir'de dönüşüm hız kesmiyor!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahalle'lerinde kentsel dönüşüm projeleri tam gaz devam ediyor.

TOKİ Avcılar ve Başakşehir Kentsel Tasarım Projeleri ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi Kentsel Tasarım Projelerinin hazırlanması danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

Başakşehir ve Kayaşehir'de 2. el konut fiyatları!

2 milyar dolarlık Sağlık Kampüsü, Kanal İstanbul ve metro projeleri ile prim potansiyelini daha da artıracak olan Başakşehir ve Kayaşehir bölgesinde 2. el konut fiyatları ne kadar?

akşehir projeleri Haberi

akşehir projeleri

İlçenin turizm paydaşlarıyla bir araya geldiklerini aktaran Sezgin, "Turizmin geliştirilmesi noktasında neler yapılabileceğini hep birlikte istişare edeceğiz" dedi. Proje sorumlusu Metin Çelik, Mevlana Kalkınma Ajansı Mali Desteği ile gerçekleştirilen "Akşehir'in Yüzü Turizmle Gülüyor" projesinin gelişim süreci ile ilgili bilgi verdi. 



Proje ile Akşehir'in turizm değerlerinin ürün haline dönüştürüldüğünü anlatan Çelik, şunları kaydetti: "Artık turizm amaçlı Akşehir'e gelecek gerek seyahat acenteleri gerekse nihai turistler için yol haritaları mevcut. Kültür sevenler için 2 günlük kültür programı, doğa sevenler için 2 günlük tavsiye edilen tur programları oluşturuldu. Şimdi sıra bu programları turizm seyahat acentelerine duyurmaya geldi." 


Haber...