30 / 04 / 2024

akşehir turizm vadisi turizm yolu yapımı

akşehir turizm vadisi turizm yolu yapımı

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Akşehir Çayı’nın her iki tarafından D-300 karayolundan Tekke köyüne kadar 4 kilometre gidiş, 4 kilometre geliş yolu planlandığını belirtti...

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Eşkinoz Vadisi ve çevresindeki 287 bin metrekarelik alanın imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Eşkinoz Vadisi ve Çevresi 1. Etap 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kafeterya 10 seneliğine kiraya veriliyor!     

KİPTAŞ, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, No: 2/4 A Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip kafeteryayı 10 seneliğine kiraya veriyor. İşte aylık ve yıllık kira bedeli...

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

Başakşehir Sular Vadisi yargı sürecinde son durum!

İBB 'nin meclis kararıyla Başakşehir Belediyesi’ne tahsis edilen Sular Vadisi’ndeki yapının devrine itiraz ederek başlattığı yargı süreci devam ediyor. İBB söz konusu yargı süreci ile ilgili açıklama yaptı.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kreş inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir'deki Sular Vadisi'ndek kreş inşaatını inceledi.

İmtilak Emlak İnşaat Limited Şirketi Başakşehir Şubesi kuruldu!

İmtilak Emlak İnşaat Turizm Çeviri Pazarlama ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ak Resort Turizm Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Resort Turizm Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Güner tarafından kuruldu.

Başakşehir'e bir gençlik merkezi daha geliyor!

‘İlk’lerin ve ‘en’lerin şehri Başakşehir’e ilçe gençliğinin tüm ihtiyaçlarına yanıt verebilecek muhteşem bir tesis daha geliyor. Sular Vadisi 2.Bölge’de hayata geçirilen ilçenin ‘ilk’ Gençlik Merkezi’nin yapımına kısa süre içinde başlanacak.

Başakşehir Hoşdere Turizm Tesis Alanı imar planı askıda!

Başakşehir Hoşdere Köyü Muhtelif Parseller ile Bu Parseller Arasında Kalan Yol ve Park Alanlarına ilişkin Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

akşehir turizm vadisi turizm yolu yapımı Haberi

akşehir turizm vadisi turizm yolu yapımı


Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, Akşehir Çayı’nın her iki tarafından D-300 karayolundan Tekke köyüne kadar 4 kilometre gidiş, 4 kilometre geliş yolu planlandığını belirterek, Akşehir Çayı’nın D-300 karayolu sağ tarafından gidiş istikameti yolunun yüzde 90’ının tamamlandığını söyledi.


Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, yaptığı açıklamada, “Akşehir Çayı’nın D-300 karayolu sağ tarafından gidiş istikametine yolunun yüzde 90’ı tamamlandı. Sadece papazın evinin arkası, kilise arkası ve Talip Yalçın’ın bahçesinde kesintiye uğruyor. Bu turizm yolunun sağ tarafı 2014 yılında tamamlanacak. Akşehir Çayı’nın D-300 karayolundan Tekke Köyü’ne kadar açılacak gidiş yolu ise Aquapark D-300 karayolu kısmı ile Çimenli Köprüsü-Tekke köyü arası kaldı. Bu bölgelerde istimlak ve 18 uygulamaları devam ediyor” dedi.


Turizm Vadisi’ndeki bu Turizm Yolu açıldığında Akşehir’deki tarihi dokuya ulaşımın kolaylaşacağını söyleyen Başkan...