27 / 04 / 2024

Akşehirde cadde düzenleme çalışmaları

Akşehirde cadde düzenleme çalışmaları

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerde başlattığı yatırımlar kapsamında Akşehir’de ana cadde düzenleme çalışmasını sürdürüyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine düzenleme!

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine yeni düzenleme mi geliyor? AK Parti’nin üzerinde çalışmalar sürdürdüğü yeni yerel yönetimler düzenlemesi kapsamında, büyükşehir belediyelerinin imar yetkileri yeniden düzenlenebilir...

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Meralardaki imar barışı için yeni düzenleme!

Karadeniz yaylalarında mera alanlarına inşa edilen kaçak yapılar için başvuruda bulunan ve 'Yapı Kayıt Belgesi' alanlarla ilgili yeni düzenleme yapılıyor.

Kartal Kordonboyu Kavşak Düzenleme Projesi imar planı askıda!

İstanbul Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesi, 9051 ada, 1 parsel Önü Kavşak Düzenleme Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı...

Kaçak yapılara düzenleme yolda!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kaçak yapılarla ilgili düzenlemelerden bahsetti. Özhaseki, kaçak yapılaşma sorunu çözümü için bazı düzenlemelerin meclisten çıkarılacağını söyledi. 

Vadişehir cadde dükkanlarının yüzde 70'i satıldı!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkarıldı. Vadişehir cadde dükkanları ihalesi dün yapıldı.

Vadişehir'in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor!

İstanbul’un en hızlı ve düzenli büyüyen merkezi Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir projesindeki cadde dükkanları 23 Eylül’de yapılacak ihale ile satışa sunuluyor.

Vadişehir’in cadde dükkanları 23 Eylül'de satışta!

Başakşehir’in iddialı projesi Vadişehir’in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor.Vadişehir Cadde dükkanlarında peşin indirimi yüzde 22 olarak uygulanarak yatırımcısına kazanç vadediyor.

Başakşehir altyapı çevre düzenleme ihalesi 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Başakşehir altyapı çevre düzenleme ihalesi 17 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Avrupa Konutları Başakşehir'in dükkanları satışta!

Avrupa Konutları Başakşehir'de bulunan 27 adet cadde dükkanı bugün açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor.

Avrupa Konutları Başakşehir cadde dükkanları ihalesi!

Avrupa Konutları Başakşehir cadde dükkanları ihalesi 8 Nisan 2017 Cumartesi günü gerçekleştiriliyor...

Akşehirde cadde düzenleme çalışmaları Haberi

Akşehirde cadde düzenleme çalışmaları

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerde başlattığı yatırımlar kapsamında Akşehir’de ana cadde düzenleme çalışmasını sürdürüyor.Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında tüm ilçelerde prestij caddeler kazandıracak olan Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın en büyük ilçelerinden olan Akşehir’de ana cadde düzenleme çalışmasını sürdürüyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası ile Konya’nın tüm ilçelerinde başlattıkları yatırım atağının şehrin topyekün kalkınmasını sağlayacağını söyledi. 28 ilçe merkezindeki yollar için yapılan ihale tutarının 160 milyon lira olduğunu hatırlatan Başkan Akyürek, yeni mahalle olan köy yolları için yapılan ihale tutarının ise 100 milyon lira olduğunu dile getirdi.


AKŞEHİR’E YAKIŞAN CADDELER

Konya’nın en önemli ilçelerinden olan Akşehir genelinde 100 kilometreden fazla yol yapımı ve bakımı yapılacağını kaydeden Başkan Akyürek, şehir merkezinde 6 kilometre uzunluğunda ana cadde düzenlemesi...