14 / 05 / 2024

Akseki Belediyesi

Akseki Belediyesi

Akseki Belediyesi Göktepe Yaylası'na kayak merkezi yapıyor. Alt yapısı tamamlanan projenin en geç 1-2 yıl içinde hizmete açılması planlanıyor.

Antalya Akseki'ye ikinci köy konağı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akseki’ye ikinci köy konağını kazandırıyor.

TOKİ Antalya Akseki'de 409 konut inşa edecek!

TOKİ, Akseki Belediyesi’nin talebi doğrultusunda Sarıhacılar Mahallesi’nde dar gelirli aileler için 409 adet konut yapacak. Projenin toplam maliyeti 34 milyon 566 bin lira olarak belirlendi.

Antalya Akseki’ye yeni altyapı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Akseki’nin Bademli, Güçlüköy ve Cevizli mahallelerinde 28 kilometrelik kanalizasyon çalışması başlattı.

Akseki Çimi yolu asfaltlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri Akseki ilçesine bağlı Çimi Mahallesi’nde asfalt çalışması başlattı.

Antalya'da arsa satışları arttı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 15 ayrı taşınmazı ihale yolu ile satışa çıkartırken, Akseki Belediyesi ile SGK'da iki ayrı taşınmazını satmaya hazırlanıyor.

Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali ve itfaiye istasyonu tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi’nin Akseki’ye hizmet sağanağı sürüyor. Göreve gelir gelmez Akseki’nin 30 yıllık su sorununu çözen Başkan Türel’in 1 yıl önce temelini attığı Akseki Şehirlerarası Otobüs Terminali ve İtfaiye İstasyonu da tamamlandı.

Antalya Akseki'nin yolları yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akseki’ye bağlı Cevizli ile Salihler Mahalleleri arasında bulunan 12 kilometrelik mahalle yolunu asfaltlıyor.

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Kızılot sahili tartışıldı!

Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı olağan meclisinde Kızılot sahili tartışıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kızılot bölgesinde bulunan bir büfenin ihale yolu ile Akseki Belediyesi'ne verildiğini belirterek, "Buralar milletin yeridir" dedi.

Antalya Kızıot Sahili'nin Akseki Belediyesi'ne devredilmesine tepki!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kızılot sahilini protokol ile AKP'li Akseki Belediyesi'ne vermesine Manavgat Belediye Bakanı Şükrü Sözen ve Manavgat halkı büyük tepki gösterdi.

Antalya Akseki'nin yolları yenileniyor!

Akseki’nin yayla yollarının bakım çalışmalarına Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından başlanıldı. Kış boyunca bozulan yayla yolları bahar bakımının ardından kullanılabilir hale gelecek.

Antalya Akseki'de yollar yenileniyor!

Akseki Belediyesi, İlçe Merkezinde bulunan mahallelerde kaldırım yenileme çalışmalarına başladı. Parke taşlarla yenilenecek kaldırımlar, daha temiz ve modern görünüme kavuşacak

Akseki Taşlıca-Güzelsu-Çukurköy yolu ulaşıma açıldı!

Akseki’de Taşlıca- Güzelsu- Çukurköy grup yolunda oluşan çöküntüye anında müdahale eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolu dolgu yaparak kısa sürede ulaşıma açtı.

Antalya Akseki'ye Konak inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akseki’ye yeni bir tesis daha kazandırıyor. Değirmenlik Mahallesi’nde bin 200 metrekarelik alan içerisine yapımı başlanan konak içerisinde, düğün salonu, misafirhane ve yemekhane yer alacak.

Akseki Belediyesi Haberi

Akseki Belediyesi

Antalya'nın Akseki Belediyesi, Antalya Alanya ve Akseki turizm bölgesi sınırında kalan Göktepe mevkisinde yaklaşık 3 bin 300 dönüm alanda yapılacak olan Göktepe Kayak Merkezi için harekete geçti. Haritaları ve imar planı yapımına esas jeolojik etütleri tamamlanan projenin önümüzdeki aylarda 1/25.000'lik imar planları yapılacak. Proje alanında otel, konaklama ve ulaşım hizmetleri de bulunacak. 


EN UYGUN ALAN GÖKTEPE 

Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal "Akseki'ye kayak tesisi olabilecek tek merkez Göktepe diyebiliriz. Bu anlamda Kayak Federasyonu'ndan yetkilileri bölgeye davet ettik ve buranın kayak tesisi için uygun olduğunu söylediler. Şu anda alt yapı çalışmaları tamamlandı. İmar planı yapılacak. Bu anlamda önümüzdeki birkaç sene içerisinde Göktepe'de güzel bir tesisi bölgeye kazandırmış olacağız. Başta Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'ya, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Yalçın Topçu'ya, Antalya Büyükşehir Belediye...