18 / 05 / 2024

Akseki Taşlıca Güzelsu Çukurköy yolu

Akseki Taşlıca Güzelsu Çukurköy yolu

Akseki’de Taşlıca- Güzelsu- Çukurköy grup yolunda oluşan çöküntüye anında müdahale eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolu dolgu yaparak kısa sürede ulaşıma açtı.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Ferce Bağlıca satışta! Sıfır faiz, sıfır peşinat, kişiye özel ödeme imkanı!

Meydan Yapı tarafından inşa edilecek olan Ferce Bağlıca satışa çıktı. Projede toplam 322 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

Vox Bağlıca satışta! Yeni proje!

Meydan Yapı tarafından Ankara'da inşa edilen Vox Bağlıca villa projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

Taşlı Trabzon set fiyatları ne kadar? Taşlı Trabzon set fiyatı kaç TL? Elizi 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Trabzon hasır setler geçmişten bu güne beğenerek taktığı en özel setler arasında yer alıyor. Görenleri adeta kendine büyüleyen taşlı Trabzon hasır setlerin fiyatları merak ediliyor. Peki Trabzon hasır set fiyatları ne kadar? Elizi 22 Kasım 2022 fiyat listesi.

İstanbul'da yarın ulaşım ücretsiz mi? 12 Eylül Pazartesi günü toplu taşıma bedava mı olacak?

Okul tatilinde sona gelindi. Milyonlarca öğrenci için yarın ilk zil çalacak. 12 Eylül Pazartesi günü yarın okullar açılıyor. Okulların açıldığı gün toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı hem veliler hem de öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Peki toplu taşımalar yarın ücretsiz mi? İşte yanıtı...

Akaryakıta bugün indirim var mı? Akaryakıt indirimi bu gece mi? 2 Eylül Cuma güncel akaryakıt fiyatları

Sektör kaynaklarının aktardığı bilgilere göre benzin ve motorine bu gece yarısından itibaren indirim gelmesi bekleniyor. Peki 2 Eylül Cuma günü benzin ve motorine indirim var mı? Benzin motorine gelen son indirimler. Benzin ve motorin indirimi bu gece mi? Sorularının cevabı haberimizde...

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Global Worldtrade Turizm İnşaat Emlak Taşım.Otomotiv Gıda Tarım Sanayi'nin merkez nakli yapıl

Global Worldtrade Turizm İnşaat Emlak Taşım.Otomotiv Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Global Worldtrade Turizm İnşaat Emlak Taşım.Otomotiv Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Koz.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Koz.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evler yıkılıyor!

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evlerin yıkımına başlandı. İlçede selden en fazla etkilenen Babaçay köyünde, 37 sene önce meydana gelen heyelanın ardından yapılan ve en son sel afetinde hasar gören afet evlerinin yıkımları dün başlatıldı.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 64.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Aydınlar, Beylerbeyi, Güvenevler, Karacaoğlan ve Taşlıca mahallelerinde yer alan 7 arsayı 64 milyon 936 bin 382 TL'ye satıyor...

Akseki Taşlıca Güzelsu Çukurköy yolu Haberi

Akseki Taşlıca Güzelsu Çukurköy yolu


Taşlıca- Güzelsu ve Çukurköy mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda çökme meydana geldi. Vatandaşların bildirmesi üzerine Büyükşehir Belediyesi Akseki Hizmet Birimi ekipleri hemen duruma müdahale etti.  Ekskavatör ile yol kenarındaki büyük kayalar kırılarak çöken kısma dolgu yapıldı. Tehlike arz eden yol dolgu işleminin ardından kısa sürede ulaşıma açıldı. 


Çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan da denetledi. Taşlıca Mahallesi Muhtarı Ali Buzkan, sorunu Akseki Hizmet Birimi’ne bildirmelerinin hemen ardından Büyükşehir iş makinelerinin olay yerine geldiğini anlatarak, “Büyükşehir Belediyesi’ni her sorunumuzda yanımızda buluyoruz. Bu bize güven veriyor. Başkan Türel’e teşekkür ediyoruz” dedi.  



Antalya Büyükşehir...