29 / 04 / 2024

Akaryakıta bugün indirim var mı? Akaryakıt indirimi bu gece mi? 2 Eylül Cuma güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıta bugün indirim var mı? Akaryakıt indirimi bu gece mi? 2 Eylül Cuma güncel akaryakıt fiyatları

Sektör kaynaklarının aktardığı bilgilere göre benzin ve motorine bu gece yarısından itibaren indirim gelmesi bekleniyor. Peki 2 Eylül Cuma günü benzin ve motorine indirim var mı? Benzin motorine gelen son indirimler. Benzin ve motorin indirimi bu gece mi? Sorularının cevabı haberimizde...



Brent petrol varil fiyatı ve döviz kurunda ki gelişmeler akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Geçen günlerde açıklanan benzin ve motorine indirim beklentisi haberinden sonra vatandaşlar bugün akaryakıta indirim olup olmadığını merak ediyor. Peki 2 Eylül Cuma günü benzin ve motorine indirim var mı? Benzin motorine gelen son indirimler. Benzin ve motorin indirimi bu gece mi? Sorularının cevabı haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde benzine indirim gelmiş ancak motorin fiyatları değişmemişti. Sektör kaynaklarının aktardığı bilgilere göre benzin ve motorine bu gece yarısından itibaren indirim gelmesi bekleniyor. Yapılan son açıklamalara göre benzin ve motorine gelen indirim 3 Eylül cumartesi gece yarısı pompaya yansıyacak.

Peki illerde güncel mazot ve benzin fiyatları ne durumda?

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

Sektör kaynaklarının aktardığı bilgilere göre 3 Eylül Cumartesi gece yarısından geçerli olmak üzere benzin grubunda 1,51 lira, motorin grubunda 2,41 lira indirim bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön