16 / 05 / 2024

Akşen Grup Yapı İnşaat adresi

Akşen Grup Yapı İnşaat adresi

Akşen Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Şen tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar, Kazım Karabekir Mahallesi'nde kuruldu.

Titanyum Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Titanyum Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Özülke tarafından kuruldu.

Akn Grup Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Akn Grup Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Yusuf Akın tarafından kuruldu.

İnceler Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnceler Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan İnce ve Fatih İnce ortqaklığında kuruldu.

Arden Grup Yapı İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Grup Yapı İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Derya Eser tarafından kuruldu.

MER Grup Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MER Grup Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1milyon TL sermaye bedeli ile Serpil Işıldak tarafından kuruldu.

Rey Grup Yapı Peyzaj İnşaat Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Rey Grup Yapı Peyzaj İnşaat Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıza Yanar tarafından kuruldu.

Erten Grup Yapı Metal Endüstri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erten Grup Yapı Metal Endüstri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kambur tarafından kuruldu.

Çankaya Belediyesi: ODTÜ'de kaçak inşaat yapılmayacak!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ruhsat alınmayarak ODTÜ’de kaçak inşaat yapılamayacağını söyledi. Taşdelen, "Belediyemiz görevini yaparak ruhsatsız şantiye binaları hakkında bugün tarihli zabıt tutmuştur" diye konuştu.

Merva Grup Yapı İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merva Grup Yapı İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Boztoprak tarafından kuruldu. 

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan ve Necmiye Kılıçarslan ortaklığında kuruldu. 

Arkan Grup Yapı İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi açıldı!

Arkan Grup Yapı İnşaat Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyyip Arkan ve Orhan Akkan ortaklığında kuruldu.

Sur Yapı en iyi yapı inşaat firması seçildi!

Sur Yapı, bu yıl 5’inci kez düzenlenen ‘Türkiye Gençlik Ödülleri’nde yapılan açık halk oylamasında gençler tarafından “En İyi Yapı İnşaat Firması” kategorisinde 1’inci seçildi. Sur Yapı, bünyesinde bulunan nitelikli personellere ve eğitimli iş gücü istihdamına katkı sağlıyor.

Rims Grup Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rims Grup Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sarı, Muhsin Kılıç, Remazan Kılıç ve Selim Selamet ortaklığında kuruldu. 

Akşen Grup Yapı İnşaat adresi Haberi

Akşen Grup Yapı İnşaat adresi

Akşen Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Şen tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar, Kazım Karabekir Mahallesi'nde kuruldu.


Akşen Grup Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...