05 / 07 / 2024

Akşen Yapı Proje Danışmanlık

Akşen Yapı Proje Danışmanlık

Akşen Yapı Proje Danışmanlık Bilişim ve Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Şen, Aziz Doğan, Hasan Gazi Kartoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 24 Haziran'da kuruldu

En Leader Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

En Leader Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Nalbantoğlu tarafından kuruldu.

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Ertuğrul Nalbantoğlu ve  İsa Yüzüncüdür tarafından kuruldu.

Ofen Yapı Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofen Yapı Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Şirin ve Hasan Orak ortaklığında kuruldu.

Öz Çakır Yapı İnşaat Taahhüt Kuyumculuk İthalat İhracaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çakır Yapı İnşaat Taahhüt Kuyumculuk İthalat İhracaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Baş tarafından kuruldu.

AHN Yapı Proje Otomotiv Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AHN Yapı Proje Otomotiv Turizm Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Aygül Ayhan tarafından kuruldu.

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Akçay tarafından kuruldu. 

Mira Yapı Proje İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mira Yapı Proje İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ece Şen Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ece Şen Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Akgül tarafından kuruldu. 

Kanal İstanbul bizim için en önemli proje!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bakanlık olarak 100 günlük eylem planımız içerisinde Kanal İstanbul Projesi bizim için en önemli proje." dedi...

Ersav Yapı Proje Taahhüt Metal Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersav Yapı Proje Taahhüt Metal Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Düriye Yiğitsoy tarafından kuruldu.

Tsb Yapı Proje Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Tsb Yapı Proje Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Velioğlu tarafından kuruldu. 

Çakır Prefabrik Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Prefabrik Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Savaş Çakır tarafından kuruldu.

İmak Yapı Proje İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmak Yapı Proje İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Güler, İbrahim Güler, Adem Güler, Davut Güler ve Yunis Güler ortaklığında kuruldu. 

Akşen Yapı Proje Danışmanlık Haberi

Akşen Yapı Proje Danışmanlık

Akşen Yapı Proje Danışmanlık Bilişim ve Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Şen, Aziz Doğan, Hasan Gazi Kartoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 24 Haziran'da kuruldu. Akşen Yapı Proje Danışmanlık Bilişim ve Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Akşen Yapı Proje Danışmanlık Bilişim ve Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Florya Caddesi, Üniversite Sokak, Gül Villa...