05 / 07 / 2024

Akşen Yapı

Akşen Yapı

Akşen Yapı Proje Danışmanlık Bilişim ve Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Şen, Aziz Doğan, Hasan Gazi Kartoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 24 Haziran'da kuruldu

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçen Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Bayazit tarafından kuruldu.

Kalbişen Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalbişen Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kalbişen tarafından kuruldu.

Sistem Akıllı Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sistem Akıllı Yapı Anonim Şirketi Beykoz'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Akyıldız ve Eyüp Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Rahmi Bozyel ve Sinan Teksarı tarafından kuruldu.

Çakırlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çakırlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Merve Çakır tarafından kuruldu.

En az ilkokul mezunu 12.588 TL maaşla personel alımı yapılıyor! Çabuk olun, başvurular başladı! İşte başvuru ekranı...

ABD Büyükelçiliği 12.506 TL maaşla personel alımı yapacağını duyurdu. Peki başvuru şartları ne oldu, hangi branştan akılm yapılacak? İşte detaylar...

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi kuruldu! 

Ahmet Akın Yapı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akın tarafından kuruldu.

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Beşir Çeçen tarafından kuruldu.

Silivri'de kaçak 8 yapının yıkımı gerçekleştirildi! 

Silivri Belediyesi, Çayırdere Mahallesi'nde tarım arazisi üzerine inşa edilen 8 kaçak yapının yıkım işlemlerini tamamladı. 

Berkşen Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkşen Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gülşen ve Orhan Muşul ortaklığında kuruldu.

Bursa'da kaçak yapı yıkımında gerginlik!

Bursa Yıldırım'da kaçak bir yapının yıkımı esnasında yaşanan arbedede, polise mukavemette bulunduğu iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı.

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıltaş Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Çakıl tarafından kuruldu.

İBB arazilerindeki kaçak yapılar için İBB Emlak Müdürlüğü'nden teklif!

İstanbul’da İBB’ye ait parseller üzerinde kaçak olarak yapılan ve imar barışından faydalanan binlerce yapı, tapusunu alamadı. Çünkü İBB’nin bakanlıktan “yapı kayıt belgesi” almış hak sahiplerine arazileri yasa çerçevesinde doğrudan satma girişimine, AKP-MHP grubundan izin çıkmadı.

Akşen Yapı Haberi

Akşen Yapı

Akşen Yapı Proje Danışmanlık Bilişim ve Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Şen, Aziz Doğan, Hasan Gazi Kartoğlu tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 24 Haziran'da kuruldu. Akşen Yapı Proje Danışmanlık Bilişim ve Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Akşen Yapı Proje Danışmanlık Bilişim ve Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Florya Caddesi, Üniversite Sokak, Gül Villa...