04 / 05 / 2024

Aksoy Ahşap Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Aksoy Ahşap Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Aksoy Ahşap Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Aksoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da kuruldu

Vakıflar'dan Heybeliada'da restorasyon karşılığı kiralık ahşap ev! 

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Heybeliada'da yer alan bahçeli ahşap evi restorasyon ya da onarım karşılığı kiraya verecek. 

Yapıter Ahşap Ev Restorasyon Mimarlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yapıter Ahşap Ev Restorasyon Mimarlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Durgut tarafından kuruldu.

İrden Grup Ahşap Peyzaj İnşaat Restorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrden Grup Ahşap Peyzaj İnşaat Restorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kalaycı tarafından kuruldu.

Hd Restorasyon Ve Ahşap Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Restorasyon Ve Ahşap Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ tarafından kuruldu.

İBB ahşap yapılar için restorasyon eğitimi veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı Koruma Uygulama ve Denetim Müdürlüğü (KUDEB) mimar ve mühendislere yönelik olarak, "Geleneksel Ahşap Yapılarda Restorasyon Uygulamaları Atölye Çalışması"nın 10’uncusunu düzenliyor.  

İlte Ahşap Yapı Restorasyon Mimarlık Tas.Danış.İnş.Teks.San.Ve Tic.Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

İlte Ahşap Yapı Restorasyon Mimarlık Tas.Danış.İnş.Teks.San.Ve Tic.Limited Şirketi Kadıköy Şubesi 650 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

Kandilli'de var olmayan ahşap yapıya restorasyon izni!

Bir işkadını, Boğaziçi İmar Müdürlüğü’ne “Kandilli’deki arazimizde ahşap bir bina vardı. Bina 1950’lerde yıkıldı. Şimdi onun aynısını yeniden yapacağız” diye başvurdu ve izin istedi.

Manisa'da ahşap evde yangın: 1 ölü!

Manisa Demirci ilçesinde İrişler mahallesindeki Hatice Dikmen'in (81) yalnız yaşadığı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yayılan alevler alt katı hayvan damı olan ahşap binayı kısa sürede sardı...

Özaltın Ahşap Mersin'den Türkiye'ye açılacak!

Özaltın Ahşap Mersin'den Türkiye'ye açılan marka 2013 ve 2014 yıllarında Çukurova Kalkınma Ajansı'ndan hibe kredisi alarak tesislerine 3 milyon avroluk makine yatırımı yapan Özaltın Ahşap, marka gücünü artırıyor.

Karataş'tan Üçkuyular'a 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 5 adet ahşap iskele yapacak. İzmirdeniz Projesi kapsamında, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde yapılacak 5 adet ahşap iskele için 13 Kasım 2014'de ihale gerçekleştirilecek.

Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA'nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı tercih ediyor. Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera modelleri seçenek sunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 5 ahşap iskele için ihaleye çıkıyor!

Kentin tarihi belleğinde yer etmiş ahşap iskeleleri Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda yeniden canlandırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş’tan Üçkuyular’a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 adet ahşap iskele yapacak.

İzmir'de kıyı şeridine 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 ahşap iskele yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na 5 ahşap iskele yapımı işi için ihaleye çıktı.

Aksoy Ahşap Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Aksoy Ahşap Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Aksoy Ahşap Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Aksoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da kuruldu. Aksoy Ahşap Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü bina,tarihi konutların ahşap restorasyon bakım ve onarım işlerini yapabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aksoy Ahşap Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Namık Kemal Mahallesi, Kirişhane Caddesi,...