05 / 05 / 2024

aksoy inşaat didim projesi

aksoy inşaat didim projesi

Aksoy İnşaatın Didim Akbük'te sahiplerine teslim etmeye hazırlandığı Aksoy Konakları'nda fiyatlar 200 bin liradan başlıyor. Projedeki dubleks daireler deniz manzarasına sahip.

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Aksoy tarafından kuruldu.

Türk inşaat firmaları, Sırbistan'daki projelerde yer alacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy yaptığı açıklamada, Sırbistan İnşaat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile iş birliği ile hayata geçirilecek olan projelerde Türk inşaat firmalarına yer verileceğini söyledi.

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Didim'de paralarını alamayan inşaat işçileri siteye giden yolu kapattı!

Aydın Didim'de uzun süredir paralarını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı. İşçiler hak ettikleri parayı almak için inşaata giden yolu kapattı.

Didim Belediyesi ve Nehirsan İnşaat davalık oldu!

Mağdur ettiği inşaat firmasına 1.5 milyonluk tazminatı ödeyemediği için belediye binasına haciz konulan CHP’li Didim Belediyesi değişik bir yönteme başvurdu.

Didim İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlandı!

Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının projelendirdiği Didim 24 derslikli İmam Hatip Lisesi ve Pansiyon inşaatı tamamlandı.

Bitlis Tatvan yeni belediye binası inşaatı incelendi!

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş ile birlikte yeni yapılan belediye binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Aksoy İnşaat müşterilerine on-line teklif imkanı sunuyor!

35 yıldır inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Aksoy İnşaat bir ilke imza attı. Aksoy İnşaat Türkiye’de bir ilke imza atarak müşterilerine on-line teklif imkanı sunmaya başladı.

İnşaat sektörü 'çok tehlikeli işler' sınıfına giriyor!

İMO Bursa Şubesi hizmet binasında, inşaat mühendislerinin mesleki ve teknik alt yapısını geliştirmek için gerçekleştirilen Mesleğe Hazırlık Kursunda, katılımcılara Yavuz Bahadır Aksoy tarafından "İş Güvenliği ve İş Sağlığı Semineri' verildi.

Safranbolu Merkez Cami inşaatında sona gelindi!

Camii inşaatında incelemelerde bulunan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Müteahhit Dr. Ercan Yozgat ve Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cemal Delibasan’dan bilgiler aldı.

Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Villa büyüklüklerinin 513 metrekareden başladığı proje villa, marina, butik otelden meydana geliyor. Proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde yükseliyor. Peki Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Diyarbakır'da istihdamın yüzde 23'ü inşaat sektöründe!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ'nin Diyarbakır'daki "Ortadoğu inşaat ve belediye ihtiyaçları fuarı" açıldı. Vali Aksoy, “Diyarbakır’daki istihdamın yaklaşık yüzde 23’ü inşaat sektöründe gerçekleşmiştir” diye konuştu.

Didim Ege Yıldızı'nda 1. etaptaki dairelerin kaba inşaatı tamamlandı!

DENİZE sıfır inşa edilen ve 350 metrelik plaj ile iskeleye sahip olan Didim Ege Yıldızı projesi orman ve denizin arasında yükseliyor. Projede şu anda birinci etapta 160 konutun kaba inşaatı bitti.

aksoy inşaat didim projesi Haberi

aksoy inşaat didim projesi

Aksoy İnşaat'ı, emekliliğinin ardından, 24 yıl önce Aydın'm Didim ilçesine yerleşen, Ankaralı Adem Aksoy kurmuş. Aksoy, firmayı oğulları Barış ve Volkan Aksoy'la birlikte yönetiyor. Bölgede site ve villalar yapan firma, Akbük Konakları ve 48 dairelik Akbük Doğa Evleri'nden sonra bugün Aksoy Konaklan'nın inşaatını sürdürüyor. Haziran'da teslim Didim'e 20 kilometre uzaklıkta yer alan, dağın yamacına konumlanan, deniz manzaralı projenin 30 bloktaki 180 dubleks daireden oluştuğunu belirten Adem Aksoy, "2+1 ve 3+1 daireli bloklarımızın tamamı 2 katlı 2+1'ler 82-87, 3+1'lerde 117-135 metrekare arasında değişiyor" dedi. 


Konutları önümüzdeki ay sahiplerine teslim edeceklerini vurgulayan Aksoy, "Denize 500 metre uzaklıktaki, alt katların bahçe dubleksi, üst katların da çatı dubleksi olduğu projemizde farkımız kalitemiz. Kışın da oturulabilecek özellikteki evlerimiz için yapısal anlamda 10 yıl garanti veriyoruz"...