02 / 05 / 2024

Aksoy İnşaat Epique Island iletişim

Aksoy İnşaat Epique Island iletişim

Villa büyüklüklerinin 513 metrekareden başladığı proje villa, marina, butik otelden meydana geliyor. Proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde yükseliyor. Peki Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Aksoy 52 İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy 52 İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümüt Aksoy tarafından kuruldu.

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy tarafından kuruldu.

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Bayındırlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Aydın ve Sefa Çapraz ortaklığında kuruldu.

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Aksoy tarafından kuruldu.

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Bahattin Aksoy tarafından kuruldu.

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Proje İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fazıl Ahmet Aksoy, Hümeyra Aksoy ve Murat Ali Aksoy ortaklığında kuruldu.

Aksoy Dizayn Çizim İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Dizayn Çizim İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Songül Aksoy tarafından kuruldu.

Aksoy Construction İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Construction İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Gökbörü Aksoy tarafından kuruldu.

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

EMR Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMR Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Aksoy tarafından kuruldu.

Gelibolu İnşaat'ın acı günü! Mehmet Aksoy vefat etti!

Gelibolu Gemi İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Armatör Mehmet Aksoy vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Aksoy AKS İnşaat Nakliyat Hayvancılık Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy AKS İnşaat Nakliyat Hayvancılık Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Cesur Aksoy tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Aksoy İnşaat Epique Island iletişim Haberi

Aksoy İnşaat Epique Island iletişim

Toplam 75 adet villadan meydana gelen projede iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 259 0000 olarak belirlendi. Proje Aksoy İnşaat imzası taşıyor.


12,6 hektarlık yarımada üzerinde hayata geçirilen projede villa büyüklükleri 513 metrekare ile 738 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Sosyal etkinlik arasında projede plajlar, açık havuz ve deniz havuzu, çocuk kulübü, heliport, restoran ve barlar ile fitness ve spa yer alıyor. Proje villa, marina, butik otelden meydana geliyor.


Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan proje Muğla İli Bodrum ilçesinde Tilkicik Koyu’nda inşa ediliyor. Projenin yapımına bu yıl başlaması planlanıyor. 


Tel: 0 212 259 0000

Web: http://www.aksoy.com/

Tülay...