06 / 05 / 2024

Aksoylar Restorant

Aksoylar Restorant

Aksoylar Restorant Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Aksoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos 2014 tarihinde Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Aksoylar Bbr İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Bbr İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aksoy Biber tarafından kuruldu.

Aksoylar Zhr İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Zhr İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 binTL sermaye bedeli ile Zehra Aksoy tarafından kuruldu.

Aksoylar İmz İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar İmz İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Beylikdüzü’nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Safiye Aksoy Zorlu tarafından kuruldu.

61k Restorant Otel Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

61k Restorant Otel Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaplan ve Özgür Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Profline Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profline Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aspahan Derya Aksoylar ve Menekşe Gümüş ortaklığında kuruldu.

Neo Aksoylar İnşaat Otomotiv Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Aksoylar İnşaat Otomotiv Taşımacılık Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kahraman tarafından kuruldu.

Aksoylar Peyzaj Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Peyzaj Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Aksoy tarafından kuruldu.

Salihli Belediyesi'nden 1 yıllığına kiralık 17 gayrimenkul!

Salihli Belediyesi işyeri, kahvehane, çay bahçesi, restorant, kahvehane, mesken ve park alanı vasıflı 17 adet gayrimenkulü 1 yıllığına kiraya veriyor..

Onikişubat Belediyesi 7.1 milyon TL'ye restorant yaptırıyor!

Onikişubat Belediye Başkanlığı tarafından Hasancıklı Mahallesi'nde restorant yaptırılıyor. İnşaat işi için ihale 2 Ocak'ta yapılacak..

FETÖ'den Ali Çelik’e 60 milyon dolarlık plaza!

Pinhan Restorant'ın soruşturması tamamlandı. İddianamede örgütün 2 numaralı adamı Mustafa Özcan’ın mali işlerini yürüten Ali Çelik’e 60 milyon dolar değerinde bir plaza verdiği ifade edildi.

Aksoylar Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Evren Aksoy, Hüseyin Aksoy, Murat Bozkurt ve Ergün Aksoy ortaklığında kuruldu.

Ordu Akkuş Küçükkertil Mesire Alanı yeniden hizmete açılıyor!

Akkuş'un en güzel turizm alanlarından bir tanesi olan Küçükkertil Mesire Alanı yeniden hizmete açılıyor. Akkuş Belediyesi tarafından yaptırılacak restorant inşaatı başlıyor.

Koza Park Center projesi Güneydoğu'nun prestijli iş merkezi olacak!

Koza Park Center'ın Çukurova ve Güneydoğu'nun prestijli ve en büyük iş merkezi olduğunu belirten KIZA inşaat Genel Koordinatörü Atilla Şerbetçi projede 990 ofis, kafe ve restorantın yer aldığını söyledi.

Aksoylar Restorant Haberi

Aksoylar Restorant

Aksoylar Restorant Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Aksoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu. 


Aksoylar Restorant Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme  içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. d Yurt içinde yurt dışında seyahatler düzenlemek, kara, deniz, ve hava...