06 / 05 / 2024

Aksu Belediyesi İmar Komisyonu

Aksu Belediyesi İmar Komisyonu

Belediye Başkanı Halil Şahin, geride kalan bir yıllık hizmet döneminden bahsederek katkılarından dolayı herkese teşekkür etti. Başkan Şahin, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı da anarak büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

Aksu Belediyesi Antalya'da AVM yaptıracak! İhalesi 23 Şubat'ta!

Antalya ili Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu Kemerağzı Mahallesinde alışveriş merkezi inşa ettirecek. Söz konusu işin ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31905 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği...

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Aksu'da tesis yapımı ve işletilmesi ihalesi!

Antalya Aksu Belediyesi tarafından, Güzelyurt Şehir Ormanı Mesire Alanına, Sssyal, Kültürel ve sportif projelerin yapımı ve 24 yıl süre ile işletilmesi işi ihale edilecek. Tahmin edilen bedel (ilk yıl kira bedeli) 750 bin TL olarak belirlendi. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım...

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31602 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden 'Karasu'da imar rantı' açıklaması!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nca Karasu’da imar planlarıyla ilgili ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. 

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Silivri Belediyesi'nden İzmir'e hasar tespit ekibi! 

Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesindeki 4 inşaat mühendisi, deprem bölgesi İzmir’de hasar tespit çalışmalarına destek olmak için görevlendirildi. 

Sezen Aksu'nun evinin güzellik merkezine dönüşmesine izin yok!

Minik Serçe Sezen Aksu, İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un Beylerbeyi'nde bir dönem yaşadığı evini satın alarak güzellik merkezi işletmeciliği yapan Safiye Turan’a kiralamıştı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Güzellik merkezi olmasına müsaade edemeyiz” diye konuştu.

Sincan Belediyesi'nden 'E-Eksper' ve 'E-İskan' hizmeti!

Sincan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün verdiği desteklerle hizmet erişim alanını hızla genişletiyor. E-Eksper” ve  “E-İskan” uygulamaları büyük kolaylıklar sunuyor.  

Aksu Belediyesi İmar Komisyonu Haberi

Aksu Belediyesi İmar Komisyonu

Aksu Belediye Meclisi nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Halil Şahin meclise bir yılı değerlendirerek başladı. 1 yıllık süreçte meclisin uyum içinde çalıştığını ifade eden Başkan Şahin herkese teşekkür etti. İstanbul'da şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'a rahmet dileyen Başkan Şahin, bu olayın üzüntü verici olduğunu kaydederek şehit savcının ailesine de sabırlar diledi. Mecliste seçimler de gerçekleştirildi. Plan ve Bütçe Komisyonuna Mehmet Sapmaz, Nedim Darıcı, Burhan Çelik, Osman Sarı ve Kadir Şahbaz seçildi. 

İmar Komisyonuna ise Hüseyin Demirkaplan, Hamza Deniz, Gülsevim Bilgiç Yavuz, Mustafa Poyraz, Hakkı Ay seçilirken, Encümen üyeliklerine Hakkı Coşgun ve Ferit Özçelik seçildi. Faaliyet raporunun görüşüldüğü maddede meclisi, Meclis Başkan Vekili Nedim Darıcı yönetti. Faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi. 

Mecliste, Çalkaya sınırları içerisinde yer alan ve...