18 / 05 / 2024

aksu çalkaya imar planı

aksu çalkaya imar planı

AKSU Belediye Başkanı Halil Şahin, Mandırlar ve Çalkaya mahallelerinde halk toplantıları düzenleyerek, hizmetleri anlattı ve vatandaşların istekle!ini dinledi.

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir’in yıllardır çözüm bekleyen İnciraltı imar sorunu için harekete geçildi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile bir araya geldi.

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri imar bekliyor!

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri bölgede yer alan arsaları için imar bekliyor. Kestel Belediyesi 2018 yılında e-imar uygulamasına geçmişti.

Antalya Çalkaya'da 11,5 dönümlük arsa satılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Aksu ilçesinde Çalkaya'da 11,5 dönümlük alanın satışı için encümene yetki verdi.

Antalya Çalkaya’da tapu bayramı!

30 yıldır kangren haline gelen imar sorunu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından çözülen Antalya Çalkaya’da hissedarlarla beraber 35 bin vatandaş yeni tapuları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı törenle aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Çalkaya açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çalkaya Bölgesinde yapılan imar çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı.

Antalya Çalkaya'nın imar sorunu çözüldü!

Çalkaya Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı ile ilgili imar planlarının çıkarılabilmesi çalışmalarına devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in çabaları sonuç verdi.

Antalya Çalkaya'da imar planı sorunu çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'nın sorunları çözme noktasında en şanslı dönemini yaşadığını söyleyerek, Çalkaya'da imar sorunun çözüldüğünü müjdeledi.

Çalkaya imar planları TBMM gündeminde!

Antalya İli Aksu ilçesi Çalkaya bölgesi imar planına ilişkin kanun teklifinin yer aldığı kanun maddesi, TBMM Çevre Komisyonu'na gönderildi.

Antalya Çalkaya'nın mülkiyet sorunu çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel vatandaşa verdiği bir sözü daha yerine getiriyor.  İçerisinde Çalkaya’nın imarına ilişkin maddenin yer aldığı kanun teklifi TBMM Çevre Komisyonu’nun gündemine geldi.  

Antalya Çalkaya'da imar planları askıda!

Antalya’nın Aksu İlçesi’ndeki Çalkaya bölgesinin 30 yıllık gelen mülkiyet sorunu çözülüyor. 

Antalya Çalkaya'nın imar planına onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Aksu Çalkaya Bölgesi’nde kentsel yenileme alanı ilan edilen alanda imar planları oybirliği ile kabul edildi.

Antalya Çalkaya'nın imar sorunu tarih oldu!

Antalya Çalkaya bölgesinin yıllardır yaşadığı imar sorunu tarih oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Aksulu vatandaşlarla bir araya gelerek müjdeli haberi verdi.

Aksu'nun imar sorunu için protokol imzalandı!

Antalya'nın Aksu ilçesinde yaklaşık 30 yıldır devam eden imar sorununun çözümü vatandaşlar için rahatlatıcı bir gelişme olacak.

aksu çalkaya imar planı Haberi

aksu çalkaya imar planı

AKSU Belediye Başkanı Halil Şahin, Mandırlar ve Çalkaya mahallelerinde halk toplantıları düzenleyerek, hizmetleri anlattı ve vatandaşların istekle!ini dinledi. Mandırlar halkı özellikle ulaşım ve imar konularındaki sorunlarını anlatarak 2B konusunda da taleplerde bulundu. Muhtar Recep Yoylu, imar sorununun çözülmesi halinde tüm sorunların çözüleceğini dile getirirken. Başkan Şahin imar konusunda yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Çalkaya Mahallesi'nde de halkın isteklerini dinleyen Başkan Şahin, kısa sürede ilçede önemli işler yapıldığını, zamanla diğer sorunların da çözümü için çalışacaklarını kaydetti. 


Hürriyet...