04 / 05 / 2024

Aksu Çayında ıslah çalışmaları yüzde 70 tamamlandı

Aksu Çayında ıslah çalışmaları yüzde 70 tamamlandı

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Aksu Çayı ıslahı taşkın koruma inşaatının yüzde 70'inin tamamlandığı bildirildi.

Antalya Aksu Çayı Taşkın Koruma inşaatının yüzde 70'i tamam!

Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Antalya Aksu Çayı Islahı Taşkın Koruma inşaatında incelemelerde bulundu. Coşkun, Aksu Çayı Taşkın Koruma projesinin yüzde 70'inin tamamlandığını belirtti.

Aksu Çayı'nda ıslah çalışmaları yüzde 70 tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Aksu Çayı ıslahı taşkın koruma inşaatının yüzde 70'inin tamamlandığı bildirildi.

Antalya Aksu Çayı Tehneli Köprüsü inşaat çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Devlet Su İşleri(DSİ) Antalya 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür ile Aksu Çayı Tehneli Köprüsü inşaat alanında incelemelerde bulundular.

Boğaçayı'nda ıslah seferberliği başlatıldı!

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü Boğaçayı'nda ıslah seferberliği başlattı. DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, bölge müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte Boğaçayı'nda yürütülen makineli taşkın riski azaltma çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.

İzmir Torbalı Fetrek Çayı'nda ıslah çalışamaları sonuç verdi!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki yoğun kirlenme ve sanayileşme baskısıyla yok olma riski ile karşı karşıya bulunan Fetrek Çayı'nda, geçen mayıs ayından bu yana uygulanan ıslah projesi meyvelerini vermeye başladı.

Turkay Özgür: Aksu Çayı'nda iki adet köprü yaptık!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcısı Köksal Buğra Çelik ve yüklenici firma yetkilileri ile Aksu Çayı'nda yapımı tamamlanan köprüde incelemede bulundu.

Antalya Aksu Çayı'ndaki köprüler tamamlandı!

DSİ tarafından Aksu Çayı’nda başlatılan 2 adet köprü tamamlandı. DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcısı Köksal Buğra Çelik ve yüklenici firma yetkilileri ile Aksu Çayı km;2+0007’de yapımı tamamlanan köprüde incelemede bulundu.

Ordu - Giresun Havalimanı'nda deneme uçuşları Mart ayında başlayacak!

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Türkiye'de ilk defa denize dolgu yapılarak inşa edilen Ordu - Giresun Havalimanı inşaatı asfalt çalışmalarının tamamlandığını belirterek, 'Piste 'stone mastic' asfalt dökülecek. Deneme uçuşları Mart ayında başlayacak...

İzmir'e Ocak ayında 22 bin 213 yabancı turist geldi!

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, bu yılın ilk ayında, geçen yılın Ocak ayına göre yüzde 3.12'lik düşüş yaşandığını açıkladı. Düşüşte, deniz yoluyla girişte azalmanın etkili olduğu bildirildi

Mardin Kalesi'nin restorasyonu mart ayında başlıyor!

218 yıl aradan sonra ilk defa restorasyon kapsamına alınan Mardin Kalesi için yüklenici firma hazırlıklarını tamamladı. Mart ayında restorasyon çalışması için kaleye ilk kazma vurulacak...

Türkiye Konut Fiyat Endeksi kasım ayında arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın açıkladığı (TCMB) Konut Fiyat Endeksi - Kasım 2013 verilerine göre TKFE, 2013 yılı kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,47 oranında artarak 145,33'e çıktı...

Migros Ocak ayında 2 yeni mağaza açtı!

Migros Ticaret A.Ş, Ocak ayında 1 adet Migros Jet ve 1 adet Macrocenter formatında toplam 2 adet mağazasını faaliyete geçirdi. Bu mağazalarla birlikte Migros'un yurtiçi ve yurtdışında toplam 1.005 adet mağazası oldu...

KOSBAŞ, bu yılın ilk ayında 25,8 milyon dolarlık ticaret gerçekleştirdi!

KOSBAŞ, bu yılın ilk ayında 25,8 milyon dolarlık ticaret gerçekleştirdi. KOSBAŞ'tan ayrıca Almanya ile 6 milyon 315 bin dolar, Mısır ile 1 milyon 807 bin dolar ve Finlandiya ile 1 milyon 46 bin dolar tutarında ticaret gerçekleştirildi.

Aksu Çayında ıslah çalışmaları yüzde 70 tamamlandı Haberi

Aksu Çayında ıslah çalışmaları yüzde 70 tamamlandı

Aksu Çayı taşkın koruma projesi ile Aksu ilçesi, mahalle ve köyleri ile EXPO 2016 Antalya sergi alanı da taşkınlardan korunacak. 70 kilometrelik kanal uzunluğu ve yan yollar dahil olmak üzere projenin sözleşme bedelinin 124 milyon 450 bin TL olduğu bildirildi.



Sabah...