12 / 05 / 2024

Aksu Enerji sermaye işlemi onayı

Aksu Enerji sermaye işlemi onayı

Aksu Enerji Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksu Enerji Üretim A.Ş. sermaye işleminin SPK onayını yayınladı.

Mustafa Tutar kimdir?

Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Tutar kimdir? Mustafa Tutar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Tutar`ın biyografisi...

Taner Mirza Kimdir?

Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Taner Mirza kimdir? Taner Mirza  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Taner Mirza`nın biyografisi...

İlksu Grup Enerji Madencilik Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlksu Grup Enerji Madencilik Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile İlkgül Aksu tarafından kuruldu.

Arkhe Enerji Elektrik Mekanik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkhe Enerji Elektrik Mekanik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Aksu tarafından kuruldu.

Akiş GYO Aksu Real Estate sermaye artırımı bildirisini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO Aksu Real Estate sermaye artırımı bildirisini yayınladı.

Akcansolar Enerji Üretim Dağıtım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akcansolar Enerji Üretim Dağıtım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Can Akcan tarafından 100 bin TL sermaye bedeliyle 18 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Doruk Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdar Çetin tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beşiktaş, Balmumcu Mahallesi, Bestekar Şevki Bey Sokak'ta kuruldu.

Boyut Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boyut Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdar Çetin tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beşiktaş, Balmumcu Mahallesi, Bestekar Şevki Bey Sokak'ta kuruldu.

Atılım Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdar Çetin tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Beşiktaş, Balmumcu Mahallesi, Bestekar Şevki Bey Sokak'ta kuruldu.

Solid Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Solid Enerji Anonim Şirketi, Hasan Alper Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Sarıyer, Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi' inde kuruldu.

Antun Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Antun Enerji Anonim Şirketi, Hasan Alper Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Sarıyer, Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi' inde kuruldu.

GSS İstanbul Solar Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GSS İstanbul Solar Enerji Ticaret Anonim Şirketi, Helmut Arthur Kube Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Kaya Tütengil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Mitra Enerji Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitra Enerji Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Yıldız ve Caner Yıldız ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Çekmeköy'de kuruldu.

Aksu Enerji sermaye işlemi onayı Haberi

Aksu Enerji sermaye işlemi onayı

Aksu Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


21/04/2014 tarihli Özel Durum Açıklaması ile duyurmuş olduğumuz kayıtlı sermaye tavanının artırılmasına ilişkin başvuru Sermaye Piyasaları Kurumu tarafından...