16 / 05 / 2024

Aksu Taahhüt nerede

Aksu Taahhüt nerede

Aksu Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Koç ve Hüseyin Aksu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Hamam Sokak'ta kuruldu.

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksu ve Selin Aksu ortaklığında kuruldu.

Dap Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dap Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Aksu tarafından kuruldu.

Rene İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rene İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Yerlikaya, Resül Okumuş, Serdar Aksu ve Şefik Okumuş ortaklığında kuruldu.

Baumek Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baumek Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aksu tarafından kuruldu. 

Cak Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cak Yapı Mimarlık İnşaat Gıda Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Can Aksu ve Ahmet Murat Koçman ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aksu Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Koç ve Hüseyin Aksu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Hamam Sokak'ta kuruldu.

Elit Prizma Çelik Konstrüksiyon Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Prizma Çelik Konstrüksiyon Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aykut Demiral, Ahmet Aksu, Tuncay Çalışkan ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Arnavutköy, Haraççı Mahallesi'nde kuruldu.

Ura Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ura Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Umut Aksu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Sarıyer, Ferahevler Mahallesi'nde kuruldu.

Remka İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Remka İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Uğur Aksu, Umut Aksu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Durak Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durak Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Ş. Fatih Durmuşoğlu, Ahmet Akbaş, Hasan Can Aksu tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mayıs'ta kuruldu.

Akın Aksu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akın Aksu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Akın Aksu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Şişli, H.Rıfat Paşa Mahallesi, Perpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu

Alto Gayrimenkul Yapı Taahhüt İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alto Gayrimenkul Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alp Göl ve Gökhan Yusuf Sarımsakcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Mayıs'ta kuruldu

Bronz İnşaat Taahhüt Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bronz İnşaat Taahhüt Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ünal Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu

Aksu Taahhüt nerede Haberi

Aksu Taahhüt nerede

Aksu Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Koç ve Hüseyin Aksu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Hamam Sokak'ta kuruldu. 


Aksu Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...