28 / 04 / 2024

Aktaş Holding 2015 yatırımları

Aktaş Holding 2015 yatırımları

Aktaş Holding CEO'su Sami Erol, Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 20 bin metrekare kapalı alana sahip yeni tesislerinin inşaatına şubat ayında başladıklarını söyledi.

556 kat değerlendi! Koç Holding’i de geride bıraktı

Sabancı Holding bünyesinde bulunan ve 2015 yılında 102 milyon dolarlık fiyatla Erdemoğlu Holding'e satışı yapılan SASA Polyester'in borsada hisse değeri ciddi şekilde yükseliş göstermeye devam ediyor. SASA bu değeri ile Koç Holding'i de geride bıraktı.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Kervansaray Holding'in gayrimenkulleri rayiç değerlerinin altında mı satıldı?

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.'nin 2013-2015 tarihleri arasında firma bünyesine ait gayrimenkulleri nin  rayiç bedelin altında satıldığı iddia edildi.

Aktaş Holding'den yalıtım sektöründe bir ilk daha!

Kendinden yapışkanlı membran ile sektörde büyük ses getiren Aktaş Holding, son teknolojili ürün gamı yelpazesine yine ilk niteliğindeki renkli EPDM membran ürününü de dahil etti

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Aktaş Holding, İMSİAD üyelerini ağırladı!

Aktaş Holding, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği üyelerini Bursa’daki fabrikalarında ağırladı....

İlknur Aktaş: 2019 için büyük hedeflerim var!

2018 yılını 100 milyon dolar ciroyla kapatan Aktaş Holding’in başkanı İlknur Aktaş, “Başkan olmam ailenin ortak kararıydı. 2019 için büyük hedeflerim var” diyor.

Bodrum'un ikinci Swissotel'i 2019'da açılacak!

Çağdaş Holding, 2015'te Turgutreis’te 75 milyon euro yatırımla devreye aldığı Swissotel Resort Bodrum Beach'in ardından ikinci Swissotel markalı otelini 2019 yılı içinde hizmete açacak. 

Cumhur Bilgili, Kibar Holding Risk Yönetimi Direktörü oldu!

Kibar Holding bünyesinde yeni kurulan Risk Yönetimi Direktörlüğü’ne Dr. Cumhur Bilgili getirildi. Bilgili, 2014 yılında “Yılın Risk Profesyoneli” ve 2015 yılında ‘Yılın İş Sürekliliği Stratejisi’ büyük ödüllerine sahip.

Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş gözaltına alındı!

Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında örgüte maddi destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve 51 alt şirketi ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye düzenlenen operasyonda, Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş ve birçok kişi tutuklandı.

Ali Kibar: 400 milyon dolarlık arsamız var!

Türkiye’nin en çok ihracat yapan 4’üncü şirketi olan Kibar Holding, 2015’te 23 milyar lira olan cirosunu 2023 yılında 50 milyar liraya çıkarmayı hedefliyor. Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Türkiye’nin yatırım atağına geçmesi gerektiğini söyledi.

3S Kale Holding'in basın toplantısı 2 Haziran'da!

Türkiye’nin önde gelen markalarından biri olan 2015 yılında kurulmuş olan 3S Kale Holding A.Ş.'nin basın toplantısı 2 Haziran günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

İhlas Holding 2015 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

İhlas Holding bugün Bahçelievler'deki İhlas Plaza'da gerçekleştirilen 2015 yılı olağan genel kurul toplantısına ait; toplantı tutanağı, hazır bulunanlar listesi ve kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Aktaş Holding 2015 yatırımları Haberi

Aktaş Holding 2015 yatırımları

Hava süspansiyon körüğü üreticisi Aktaş Holding, başladığı yeni fabrika inşaatını bu yıl tamamlamayı hedefliyor. Aktaş Holding CEO'su Sami Erol, Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 20 bin metrekare kapalı alana sahip yeni tesislerinin inşaatına şubat ayında başladıklarını söyledi. Yaklaşık 30 milyon lirayı bulmasını bekledikleri yatırımı, yılın üçüncü çeyreğinde tamamlamayı hedeflediklerini belirten Erol, böylece yurtiçinde tam anlamıyla entegre bir yapıya kavuşacaklarını vurguladı. 


Yeni tesisleriyle birlikte yurtiçinde 30-35 bin metrekare kapalı alana ulaşacaklarını ifade eden Sami Erol, "Küresel ölçekte ise üretim, satış ve dağıtımda binalarımızda kapalı alanımız 50 bin metrekarenin üzerine çıkacak. Yıllık global üretim hacmimiz de 2.5 milyon adetten 3 milyon adede yükselecek" diye konuştu. 

Faaliyet gösterdikleri alanda global pazarda liderlik hedeflediklerini ifade eden Sami Erol, "Bu hedefimiz doğrultusunda, özellikle son iki yıldır...