06 / 05 / 2024

Aktaş Holding fabrikaları

Aktaş Holding fabrikaları

Aktaş Holding, raylı sistemler ve savunma sanayisinde büyümek için yeni fabrika kuruyor. Ağır ticari araçlara yönelik hava süspansiyon körüğü üreten şirket, bu alanda da kapasite artırımına gidecek.

Sabancı Holding'den dev satış

Sabancı Holding'in iştiraki Çimsa, Kayseri ve Niğde Fabrikalarını 110 milyon Euro bedelle Fernas Şirketler Grubu’na satma kararı aldı. 

Sabancı Holding'ten sürpriz satış kararı! O fabrikaları elden çıkaracak

Konut sektöründe artan maliyetlere paralel olarak çimento sektöründe satışların düşmesi Sabancı Holding'e iki fabrikayı satma kararı aldırdı. Holding iştiraki Çimsa, Kayseri ve Niğde'deki çimento fabrikalarını satışa çıkardı. İşte detaylar...

Aktaş Holding'den yalıtım sektöründe bir ilk daha!

Kendinden yapışkanlı membran ile sektörde büyük ses getiren Aktaş Holding, son teknolojili ürün gamı yelpazesine yine ilk niteliğindeki renkli EPDM membran ürününü de dahil etti

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Aktaş Holding, İMSİAD üyelerini ağırladı!

Aktaş Holding, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği üyelerini Bursa’daki fabrikalarında ağırladı....

İlknur Aktaş: 2019 için büyük hedeflerim var!

2018 yılını 100 milyon dolar ciroyla kapatan Aktaş Holding’in başkanı İlknur Aktaş, “Başkan olmam ailenin ortak kararıydı. 2019 için büyük hedeflerim var” diyor.

Hayat Holding 3 fabrikaya 150 milyon dolar yatıracak!

Pakistan, İran ve Rusya'da fabrika açmayı planlayan Hayat Holding, fabrikalar için toplam 150 milyon dolarlık bütçe ayırdı...

Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş gözaltına alındı!

Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında örgüte maddi destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve 51 alt şirketi ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye düzenlenen operasyonda, Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş ve birçok kişi tutuklandı.

Aktaş Holding'ten, Bursa OSB'ye 30 milyon liralık tesis!

Körük üretiminde pazar payını artırırken farklı üretimleri de ürün gamına katmayı hedefleyen Aktaş Holding, 30 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği yeni tesisinin açılışını Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde yaptı.

Sabancı Holding Adana'daki fabrikayı AVM yapacak!

Adana'daki eski Tekel Fabrikasını AVM yapmak için girişimlerde bulunan, CarrefourSA'daki imar değişikliğini Büyükşehir Belediye Meclisinden geçirmeyi başaran Sabancı Holding, tekstil krizinden sonra kapanan fabrikaları AVM yapmaya hazırlanıyor.

Aktaş Holding yeni tesisinin inşaatına Şubat ayında başladı!

Aktaş Holding CEO'su Sami Erol, Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 20 bin metrekare kapalı alana sahip yeni tesislerinin inşaatına şubat ayında başladıklarını söyledi.

Sabancı Holding elektrik faturasız ilk fabrikayı kuracak!

Sabancı Holding Çimento Grubu Başkanı Hakan Gürdal, bünyelerindeki Akçansa ve Çimsa’ya ait fabrikaların elektrik ihtiyaçlarını tamamen kendilerinin karşılaması hedefi için çalıştıklarını söyledi..

Aktaş Holding raylı sistemlere yönelik fabrika kuracak!

Aktaş Holding, raylı sistemler ve savunma sanayisinde büyümek için yeni fabrika kuruyor. Ağır ticari araçlara yönelik hava süspansiyon körüğü üreten şirket, bu alanda da kapasite artırımına gidecek.

Aktaş Holding fabrikaları Haberi

Aktaş Holding fabrikaları

Ağır ticari araçlara yönelik hava süspansiyon körüğü üretimiyle dünya arenasında söz sahibi olan Aktaş Holding, kapasite artışının yanı sıra raylı sistemler ve savunma sanayi gibi farklı sektörlerde de büyüme hedefi doğrultusunda yeni fabrika inşasına başladı. 


Sektörde dünya liderliği hedefleri doğrultusunda özellikle son iki yıldır yönetim organizasyonundan rekabet ve yatırım stratejilerine kadar birçok alanda iyileştirme ve geliştirme yaptıklarını söyleyen Aktaş Holding CEO’su Sami Erol, yapısal alandaki bu gücü yeni bir fabrika yatırımıyla ivmelendirmek istediklerini belirtti. Bursa Organize Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 20 bin metrekare kapalı alana sahip yatırımlarının startını şubat ayında verdiklerini kaydeden Erol, “Yaklaşık 30 milyon TL’lik bir yatırım öngörüyoruz. Yılın üçüncü çeyreğinde yatırımımızı tamamlayıp Türkiye lokasyonu için birbirinden bağımsız binalarımızla tam anlamıyla entegre bir yapıya kavuşacağız. Böylece Türkiye’de 30-35 bin...