17 / 05 / 2024

Aktaşlar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Aktaşlar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Aktaşlar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hacer Aktaş tarafından 150 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Çekmeköy, Ömerli Mahallesi, Kadir Ova Caddesi'nde kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato isteyen Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato davasıyla ilgili yeni karar çıktı. Buna göre, şirketin konkordato talebi reddedildi...

Tanşuer İnşaat Madencilik Turizm Nakliye İç Ve Dış Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanşuer İnşaat Madencilik Turizm Nakliye İç Ve Dış Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tanşuer tarafından kuruldu.

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato duruşması 16 Eylül'de!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato talep eden Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato duruşması 16 Eylül 2020 günü gerçekleşecek...

İzzet Volkan Kaplan Teknik Yapılar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İzzet Volkan Kaplan Teknik Yapılar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Volkan Kaplan tarafından kuruldu.

Volkan Metal İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Metal İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Soran tarafından kuruldu.

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Andıçlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Andıçlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Andıç tarafından kuruldu.

Alptuğ Yapı Taahhüt İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alptuğ Yapı Taahhüt İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Özdemir tarafından kuruldu.

Avcılar İnşaat Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avcılar İnşaat, Bornova projesi için düğmeye bastı. Proje 23 milyon 234 bin TL'ye mal olacak.

Taşsar İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsar İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Sami Taşkın ve Vahdettin Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Ysf Yapı İnşaat Madencilik Enerji Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Yapı İnşaat Madencilik Enerji Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Pustu tarafından kuruldu.

Aktaşlar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Aktaşlar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Aktaşlar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hacer Aktaş tarafından 150 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Çekmeköy, Ömerli Mahallesi, Kadir Ova Caddesi'nde kuruldu. 


Aktaşlar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat ve inşaat malzemeleri alımı,satımı, imalatı,ithali ve ihracatını yapmak, Her türlü gıda maddeleri alımı,satımı,imalatı,ithali ve ihracatını yapmak, Şirket maksadının istihsali için gayrimenkul iktisabı dahil her türlü ayni hakları iktisap edebilir,mülkiyetine ve kiracılık hakkına sahip olacağı menkul mal ve gayrimenkulleri işletebilir,kiralayabilir,kiraya verebilir, rehin ve ipotek alabilir,verebilir,satış yapabilir başkasına ait menkul ve gayrimenkuller üzerine şirket lehine rehin ve ipotek tesis tescil veya fekkedebilir.Her türlü gayri menkul alıp satabilir ve 20.12.2010 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.


Aktaşlar İnşaat...