19 / 05 / 2024

Aktif İnşaat

Aktif İnşaat

İstanbul Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm projelerinde yer alan 32 yatırımcı Beyoğlu Investors Group-Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG) platformunda bir araya geldi. BIG, ilk etapta Fransa'da düzenlenecek olan MIPIM'de ilçeyi uluslararası yatırımcılara tanıtacak

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Soylu ve Eşref Çapli ortaklığında kuruldu.

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Akif Yazgaç tarafından kuruldu.

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi açıldı!

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şenyurt tarafından açıldı.

Aktif Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yenibosna Şubesi açıldı!

Aktif Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yenibosna Şubesi Bahçelievler'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sezegen ve Mustafa Sezegen ortaklığında açıldı.

Aktif Metfa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Metfa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Örmez tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünün karnesi!

Capital 500 listesinde birçok inşaat firması yer aldı. İnşaat sektörünün önde gelen şirketlerinin sektör karneleri açıklandı. Sektör karnesi verilerinde ciro, özsermaye, ihracat, toplam aktif gibi bilgilere yer verildi...

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnter Aktif İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Firdes Sutay ve Adem Yıldırım tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Eko İnşaat'ın iflası istendi!

Yarım asırdır aktif halde iş yapan Türkiye’de en büyük müteahhitlik firmalarından biri olan Eko İnşaat’ın iflası istendi.

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Nakliye Makina İnşaat Asfalt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Rıza Baş ve Ferhat Topal ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kapıkıranlar İnşaat Maltepe'de kentsel dönüşüme devam ediyor!

Maltepe'de yaptığı butik projelerle adından sıkça söz ettiren Kapkıranlar İnşaat, Maltepe'nin kentsel dönüşüm sürecinde yeniden yapılanmasında aktif rol oynayacak.

Keten İnşaat kentsel dönüşümde aktif rol alıyor!

Başta Nişantaşı olmak üzere, İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan ve 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat, toplam 15 şantiyesiyle kentsel dönüşümde aktif rol alıyor.

Keten İnşaat, 15 şantiyesiyle kentsel dönüşüme yöneliyor!

Başta Nişantaşı olmak üzere, İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan ve 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat, toplam 15 şantiyesiyle kentsel dönüşümde aktif rol alıyor.

Aktif İnşaat Haberi

Aktif İnşaat

Beyoğlu'nda başta kentsel dönüşüm projeleri olmak üzere birçok projede yer alan 32 yatırımcı, Beyoğlu Investors Group-Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG) platformunda buluştu. Beyoğlu Belediyesi öncülüğünde kurulan BIG, ilk etapta Fransa'da 10-13 Mart arasında düzenlenen ve en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM'de ilçeyi uluslararası yatınmcüara bir bütün olarak tamtacak. Geçmiş yıllarda özel sektörün kamudan destek çağrısmda bulunduğunu ve buna karşılık verdiklerini belirten Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Şu anda 1 müyon 100 bin metrekare inşaat alanında 10 müyar TL'lik yaürım sürdüğü ve 25 bin kişilik ek istihdam yaratacak 32 projelik bir paketi yurtdışına açıyoruz" dedi. Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen gayrimenkul fuarında 12 metrekarelik Beyoğlu maketi sergüeyeceklerini söyleyen Demircan, "Cannes'da uluslararası yatırımcılarla oturumlara katılıp birebir görüşmeler gerçekleştireceğiz. MIPIM'de en çok...