06 / 05 / 2024

Aktif Strüktürler ödül

Aktif Strüktürler ödül

Mimar Alper Derinboğaz tarafından disiplinler arası yaklaşımlarla ele alınarak tasarlanan ve mimariyi hem ses hem de görsel sanatlarla birleştiren Aktif Strüktürler projesi Architizer A+ Awards’da mansiyon ödülüne layık görüldü.

Emekli yılbaşı zammı için çekmecedeki rakamlar ortaya çıktı! En düşük maaş ne kadar olacak?

Emekli yılbaşı zammı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emekli yılbaşı zammı için çekmecedeki rakamlar da ortaya çıktı. En düşük maaş ne kadar olacak?

Survivor'da 'ödül villası' bakın kimin çıktı!

Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacılarına lüks bir malikaneyi yarışmacılara ödül olarak verdi. Acun Ilıcalı'nın her fırsatta 'Dominik'in en güzel evi' dediği malikanenin sahibi ortaya çıktı.

Kendo Kemer Evleri Sitesi'ne SOTCA'dan ödül!

Göktürk’te yer alan Kendo Kemer Evleri Sitesi, doğayla bütünleşen özgün mimarisi ile Sign of The City Awards (SOTCA) Tamamlanmış En İyi Müstakil Konut ödülünü kazandı...

Ödül Yapı Revan Köşk satışta!

Ödül Yapı imzasını taşıyan Revan Köşk projesi satışa çıktı. Kayseri Altınoluk Mahallesi'nde 4+1 şeklinde 13 villadan meydana gelen projede kaba inşaat devam ediyor.

Birevim'e Altın Kalite Ödülü!

Birevim, Altın Kalite Ödülü'ne layık görüldü. Ödül töreninde 179 ülkeden farklı sektörler ödüllendirildi.  

Ceylan İnşaat'a Yılın İnşaat Projesi ödülü!

Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini, 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat, emeğin, başarının ve vefanın ön plana çıktığı 2017 Altın Palmiye Ödülleri’nde ‘Zer’ projeleriyle ‘Yılın İnşaat Projesi’ ödülüne değer bulundu.

Özyurtlar Ödül İstanbul satışa çıktı! 179 bin TL'den!

Özyurtlar Ödül İstanbul projesi, 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön satışa sunuldu. Esenyurt'ta yükselen Ödül İstanbul projesi, metrobüse yürüme mesafesinde yer alıyor...

Tepe İnşaat'a İnşaat Sektörünün Öncü Markası ödülü!

Tepe İnşaat, Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu kapsamında Ankara’da gerçekleştirilen Öncü Sektörler, Öncü Markalar Araştırması’nda İnşaat sektörünün öncü markası ödülünü almaya hak kazandı.

Hatay MKÜ, Mimarlık Fakültesi öğrencileri strüktür tasarlayıp inşa ettiler!

Hatay MKÜ'ye bağlı Mimarlık Fakültesi 1. Sınıf Öğrencileri ders kapsamında birbirinden güzel strüktürler tasarladılar. Mustafa Kemal Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 1. sınıf öğrencileri, Temel Tasarım Dersi kapsamında strüktür tasarladılar

Ödül Yapı'nın Katmerli İndirim Kampanyası yoğun ilgi görüyor!

2015 yılının ilk altı ayı içinde firma olarak hedeflerinin üzerine çıktıklarını belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, Kasım ayı sonuna kadar sürecek "Katmerli İndirim Kampanyasının yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Yılın En İyi Genel Müdürü ödülü Mustafa Gültekin'e verildi!

Mart ayında Radisson Blu Otelleri Yıllık Olağan Genel Müdürler Toplantısı, Mısır’da, Kahire’de gerçekleşti. Her sene olduğu gibi, bu toplantı esnasında, Yılın En İyi Genel Müdürü ödülü verildi.

Mimar Alp Derinboğaz'ın Aktif Strüktürler projesine ödül!

Mimar Alper Derinboğaz tarafından disiplinler arası yaklaşımlarla ele alınarak tasarlanan ve mimariyi hem ses hem de görsel sanatlarla birleştiren Aktif Strüktürler projesi Architizer A+ Awards’da mansiyon ödülüne layık görüldü.

Aktif Strüktürler projesine Architizer ödülü!

Mimar Alper Derinboğaz tarafından disiplinler arası yaklaşımlarla ele alınarak tasarlanan Aktif Strüktürler, dünyaca ünlü mimarlık, iç mimarlık ve tasarım portali Architizer’ın üçüncü kez düzenlediği Architizer A+ Awards’da mansiyon ödülüne layık görüldü.

Aktif Strüktürler ödül Haberi

Aktif Strüktürler ödül

Mimar Alper Derinboğaz tarafından disiplinler arası yaklaşımlarla ele alınarak tasarlanan ve mimariyi hem ses hem de görsel sanatlarla birleştiren Aktif Strüktürler (Augmented Structures), dünyaca ünlü mimarlık, iç mimarlık ve tasarım portali Architizer’ın üçüncü kez düzenlediği Architizer A+ Awards’da mansiyon ödülüne layık görüldü.

Amerika merkezli, mimari, iç mimari projeler ve endüstri ürünleri paylaşım platformu Architizer’ın düzenlediği Architizer A+ Awards 2015’in mansiyon ödülleri geçtiğimiz günlerde açıklandı. Mimar Alper Derinboğaz’ın medya sanatçısı Refik Anadol ile birlikte hazırladığı, Aktif Strüktürler serisinin ilk ürünü olan Akustik Formasyonlar / Grand Rue Pera (Acoustic Formations / Grand Rue Pera), Architecture+Art kategorisinde mansiyon ödülüne layık görüldü.

“Typology”, “Plus” ve “Product” ana başlıklarında 90’dan fazla kategoride verilen ödüllere, uluslararası isimlerden oluşan, aralarında Yves Béhar, Paola Antonelli, Liz Diller, Joseph Altuzarra,...