06 / 05 / 2024

AKTİM projesi ticari alanları

AKTİM projesi ticari alanları

Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde konumlandırılan Aktim Ticaret ve İş Merkezi ile geleceğinize yatırım yapın..

KİPTAŞ Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor! Yeni proje!

KİPTAŞ, Kartal'da Kentsel Dönüşüm Projesi'ne başlıyor. 530 konut ve 30 ticari alandan meydana gelecek proje 163 milyon 496 bin 485 TL'ye mal olacak..

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye'ye örnek oldu!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaklaşık 450 Milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçen ve sanayiden konutsal ve ticari alana dönüşüm özelliği ile bir ilk olan Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Türkiye’nin örnek projesi olduğunu açıkladı.

Efendibey Dönüşüm Projesi'ndeki ticari alanların kuraları çekildi!

Niğde Belediyesi’nin Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ortaklığıyla hayata geçirilen Efendibey Dönüşüm Projesi'nde yer alan ticari alanların kuraları çekildi.

Piyalepaşa özel sektörün en büyük dönüşüm projesi olacak!

Piyalepaşa'da hayata geçecek olan bu projeye Türkiye'de özel sektör tarafından geliştirilecek en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliği taşıyor. Projede 902 konut, ticari üniteler, ofis alanları, otel ve alışveriş sokağı bulunacak.

Trabzon’un en büyük dönüşüm projesi: Çömlekçi kentsel dönüşüm!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çömlekçi kentsel dönüşümünün bugüne kadar Trabzon'da yapılan kentsel dönüşümlerin en büyüğü olduğunu belirtti...

Beyoğlu Örnektepe kentsel dönüşüm projesi için imzalar 25 Ağustos'ta atılacak!

Beyoğlu Örnektepe kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor. Beyoğlu Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Örnektepe Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili protokol imza töreni düzenliyor...

İstanbul Finans Merkezi kentsel tasarım projesi çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlatılan 690 bin metrekare alana sahip İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne (İFM) ilişkin master plan ve kentsel tasarım projesi çalışmalarında sona yaklaşılıyor...

Örnektepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 1.200 konut dönüşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Beyoğlu Belediyesi Örnektepe Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili protokol imza töreni düzenliyor. 25 Ağustos tarihinde düzenlenecek protokol ile 1200 konutun dönüşümü sağlanacak.

Örnektepe Kentsel Dönüşüm projesi için imzalar 25 Ağustos'ta atılacak!

Örnektepe Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili protokol imza töreni düzenliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın katılacağı imza töreni, 25 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Örnektepe kentsel dönüşüm projesi için imzalar 25 Ağustos'ta atılıyor!

Beyoğlu Örnektepe kentsel dönüşüm projesi için imzalar atılıyor. Beyoğlu Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Örnektepe Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili protokol imza töreni düzenliyor.

Akbey İnşaat Bağdat Caddesi'nde yılda en az 10 dönüşüm projesi yapacak!

Bağdat Caddesi'ne odaklanan Akbey inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Behram, Bağdat Caddesi'ni pilot bölge olarak seçtiklerini belirterek, yılda en az 10 dönüşüm projesi yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. etap inşaatı devam ediyor!

Kırşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan, Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı hızla devam ediyor. 3 etaptan oluşan projenin ilk etabındaki 768 konut tamamlandı...

Aleksandır Antiç: Güney Akım Projesi bir Avrupa projesidir!

Sırbistan Enerji Bakanı Aleksandır Antiç, Rus gazını Avrupa'ya getirmesi planlanan Güney Akım Projesi tartışmalarıyla ilgili AA'ya özel açıklama yaptı. Antiç, "Proje Rus projesi değil, bir Avrupa projesidir" dedi

AKTİM projesi ticari alanları Haberi

AKTİM projesi ticari alanları

Aktim Ticaret ve İş Merkezi Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde 6 bin 500 metrekare alan üzerinde kuruluyor. 

27 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan Aktim Ticaret ve İş Merkezi ilk etabında farklı sektörlerin buluşma noktası oldu. Ayakkabı üreticilerinden, matbaacılara, mobilya üreticilerinden, oto parçacılarına, makine üreticilerinden, hurdacılara kadar birçok farklı iş kolunu bir araya getirdi. 

AKTİM projesi ticari alanları 270 metre cadde cepheli dükkanlara sahiptir. Yeni nesil iş merkezi mantığı ile hayata geçen aktim ticaret ve iş merkezi bölgede bulunan ticari alanların nitelik ve kullanımları analiz edilerek farklı bağımız bölüm büyüklüklerine sahip 100 metrekareden 3700 metrekareye kadar birçok ticari alan seçeneklerine sahiptir.

Ayrıca ticari alanların tamamı yükleme boşaltma ve araç parkına uygun şekilde tasarlanmış olup, tamamı...