11 / 05 / 2024

Aktüel Enerji Mühendislik İnşaat iletişim

Aktüel Enerji Mühendislik İnşaat iletişim

Aktüel Enerji Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Mert ve Mesut Yalavuz tarafından kuruldu.

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Duman tarafından kuruldu.

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mechem Enerji Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Aydın tarafından kuruldu.

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zask Proje Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safter Karaoğlu ve Seyit Ahmet Karlı ortaklığında kuruldu.

Techno Mac Enerji Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Techno Mac Enerji Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Funda Özen tarafından kuruldu.

Csa Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csa Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Kızılkaya tarafından kuruldu.

Hbh Spektrum Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbh Spektrum Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Kızılay tarafından kuruldu.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile M. Yıldırım Kılıç tarafından kuruldu.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Turhan ve Mehmet Mihdi Ölker ortaklığında kuruldu.

BİM 11 Ekim aktüel ürünler kataloğu yayımlandı mı?

BİM 11 Ekim 2022 aktüel ürünler kataloğu vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki BİM 11 Ekim 2022 aktüel ürünler kataloğu bu hafta yayımlandı mı? İşte detaylar...

Tarım Kredi aktüel indirim kataloğunda inanılmaz kampanya! 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin 9 Ekim 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki, Tarım Kredi Kooperatif Markette hangi temel gıda ürünleri ne kadar, kaç TL indirime girdi? İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi aktüel kataloğunda çılgın indirim! 1 kg çay 59 TL! Ayçiçek yağı 5 kg 135 TL! 8 Ekim 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin 8 Ekim 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, Tarım Kredi Markette hangi temel gıda ürünleri ne kadar, kaç TL indirime girdi? İşte 8 Ekim 2022 fiyat listesi...

Aykazone Enerji Danışmanlık Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aykazone Enerji Danışmanlık Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahsen Yıldız ve Alper Kökmen ortaklığında kuruldu.

BİM online aktüel kataloğunda büyük indirim! Parfüm fiyatları dip yaptı! İşte BİM 4 Ekim 2022 fiyat listesi

BİM Marketin 4 Ekim 2022 Salı aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, BİM Markete bu hafta hangi ürünler geliyor? BİM 4 Ekim Salı kataloğunda neler ürünler indirimde? İşte BİM 4 Ekim 2022 Salı fiyat listesi...

Aktüel Enerji Mühendislik İnşaat iletişim Haberi

Aktüel Enerji Mühendislik İnşaat iletişim

Aktüel Enerji Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Mert ve Mesut Yalavuz tarafından kuruldu.

Aktüel Enerji Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
MİMARLIK-MÜHENDİSLİK -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. -Yurt içinde ve...