17 / 05 / 2024

Aktür İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Aktür İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Aktür İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Melike Türkay tarafından kuruldu.

Ogm Asansör İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogm Asansör İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Altın, Nizamettin Altın ve Rasim Altı ortaklığında kuruldu.

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Ortanci ve Seyithan Arslan ortaklığında kuruldu.

Aktür İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktür İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Melike Türkay tarafından kuruldu.

Sural Asansör İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sural Asansör İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Sural tarafından kuruldu.

Cemil Özgür İnşaat'ın kurucusu Cemil Özgür vefat etti!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Üyesi ve Cemil Özgür İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin kurucusu ve onursal başkanı Cemil Özgür vefat etti.

Akt Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akt Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem İlhan tarafından kuruldu. 

Aydoor Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoor Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Salime Öztürk tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Öz Bayır İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bayır İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ali Bayır tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erdoğmuş Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdoğmuş Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Gülcan Erdoğmuş tarafından kuruldu. 

Rıkabı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıkabı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hala El Sayed, Sabah Alrıkabı ve Ahmad Alrıkabu ortaklığında kuruldu.

Erkaya Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erkaya Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ertan Yıldız tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mersus Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersus Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muammer Yazıcı tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yıltic Yıldırım Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yıltic Yıldırım Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Okan Yıldırım tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 20 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Aktür İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Aktür İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Aktür İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Melike Türkay tarafından kuruldu.

Aktür İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...