10 / 05 / 2024

Aktürkler Grup adres

Aktürkler Grup adres

Aktürkler Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile  Muhammed Aktürk tarafından kuruldu.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

Aktı Grup İnşaat Teknoloji Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktı Grup İnşaat Teknoloji Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aktı ve Talat Aktı ortaklığında kuruldu.

Aktürkler Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürkler Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile  Muhammed Aktürk tarafından kuruldu.

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ertürk tarafından kuruldu.

Türkler Ege'nin sahillerine aktı!

Ege bölgesi Beyaz Türkler'in akınına uğradı. Bodrum ve çevresinde bulunan tüm koylar ve köyler kasabalaştı.

Öztürkler Rusafa Grup Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Rusafa Grup Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Reslan  Albashash ve Khaled Habıb ortaklığında kuruldu. 

Akt Grup İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akt Grup İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Aktaş tarafından kuruldu.

GOP Park Vadi fiyat listesi!

GOP Park Vadi fiyat listesi dairelerin cephelerine bağlı olarak değişiyor. Öztürkler Grup ve Seze Yapı imzası taşıyan proje 17 katlı tek bloktan meydana geliyor.

4Gen Grup İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

4Gen Grup İnşaat ve Sanayi Limited Şirketi, Tahir Aktüre, Sedat Okutan, Murat İleri, Serdar Kaya ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 3 Aralık'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Reyhan Sokak'ta kuruldu.

Kuzu Grup ve EAA Emre Arolat Architects, mimar arıyor!

Kuzu Grup, EAA Emre Arolat Architects, Öztürkler Holding ve Teknoel, ağırlıklı olarak inşaat mühendisi ve mimar olmak üzere farklı kademelerde görevlendirecek takım arkadaşları arıyor

Aydınlı Grup, 4 mağazadan 7.3 milyon lira ciro hedefledi!

Marmara Forum'da açtığı Polo Kids çocuk mağazasıyla ilk kez 4 farklı markasını birden aynı çatı altında toplayan Aydınlı Grup, 4 mağaza için toplam 1.2 milyon TL'lik yatırım yaptı

Spradon Quartz 'ta Kuzu Grup 'tan 492 bin liraya 4+1!

Spradon Quartz, Kuzu Grup tarafından inşa edildi. Bahçeşehir 'de yapımı tamamlanan projede 4 oda 1 salon evler 149 ve 160 metrekare büyüklüğünde. Fiyatları 492 bin liradan başlıyor, 520 bin liraya kadar yükseliyor. Projede taksitler 1.375   TL 'den başlıy

Son Grup nitelikli konutta marka olacak!

Adana ile Mersin'de konut projelerine imza atan çukurova Tower'ın lansmanını 4 ay içerisinde yapmayı planlayan Son Grup, İstanbul'un hem Anadolu hem de Avrupa yakasında konut projelerini için arsa geliştirme çalışmalarına devam ediyor...  

Aktürkler Grup adres Haberi

Aktürkler Grup adres

Aktürkler Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile  Muhammed Aktürk tarafından kuruldu.

Aktürkler Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
A-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...