18 / 05 / 2024

akü islami ilimler fakültesi açıldımı

akü islami ilimler fakültesi açıldımı

AKÜ İslami İlimler Fakültesi binası ve sosyal tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu da AKÜ’de her gün yeni binalar açıldığını, bunun Afyonkarahisar'ın kalkınması anlamına geldiğini söyledi...

İhya Vakfının İslami İlimler Külliyesi açıldı!

İhya Vakfı, İslami ilimlerde uzmanlaşmak isteyenlere yönelik olan İslami İlimler Külliyesi'ni Fatih'te hizmete açtı.

İhya Vakfı'nın İslami İlimler Külliyesi Fatih'te açıldı!

İhya Vakfı, İslami ilimlerde uzmanlaşmak isteyenler için İslami İlimler Külliyesi'ni Fatih'te açtı.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nin temeli atıldı!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Kampüsü'nde inşa edilecek İslami İlimler Fakültesi’nin temeli atıldı. Fakültenin inşaatı Ahi Evran Üniversitesi Camii'nin hemen yanında başladı.

Mersin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi kuruldu!

Mersin Üniversitesi (MEÜ) bünyesinde İslami İlimler Fakültesi kuruldu. İslami İlimler Fakültesi’nin kuruluşuna ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, 7 Aralık 2016 tarih ve 2991 Sayılı Resmi gazete’de yayımlandı.

Kırıkkale Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’ne spor sahası yapıldı!

Kırıkkale Üniversitesi, evrensel standartlara ulaşma çabasının yanı sıra öğrencilerin kampüs içerisinde güzel vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar ve rekreasyon alanlarını artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda üniversitenin İslami İlimler Fakültesi’nde spor sahası yapıldı.

Erzurum İslami İlimler Akademisi Külliyesi'nin temeli 30 Nisan'da atılacak!

İslami çalışmalarıyla dikkat çeken Vuslat Derneği, dev bir projeyi ülkemize kazandırmaya hazırlanıyor. Yakın zamanda Erzurum’da temeli atılacak olan ‘İslami İlimler Akademisi Külliyesi’ 5 bin öğrenciye kucak açacak.

ASÜ İslami İlimler Fakültesi'nin kaba inşaatı bitti!

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, inşaatı devam eden İslami İlimler Fakültesi'nde incelemelerde bulundu. Şahin, burada yaptığı açıklamada, binanın kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

İslami İlimler Akademisi Külliye Projesi, Erzurum'da bağışlarla inşa edilecek!

Erzurum'da 61 dönüm alan üzerinde inşa edilecek olan İslami İlimler Akademisi Külliye Projesi, bağışlarla inşa edilecek. 1.000 TL'lik bağışla 1 metrekare alanın maliyeti çıkarılacak.

AKÜ İslami İlimler Fakültesi eğitim binası hizmete açıldı!

AKÜ İslami İlimler Fakültesi binası ve sosyal tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu da AKÜ’de her gün yeni binalar açıldığını, bunun Afyonkarahisar'ın kalkınması anlamına geldiğini söyledi...

Hamdi Akın: İslami finansman daha ucuz!

2011'de 3.7 milyar dolarlık taahhüt altına giren TAV, Medine Havalimanı'na islami finans modeliyle 3 puan avantajlı kaynak sağladı

Ayamama Deresi'ndeki 2 iş yerine ait kaçak yapılar yıkıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ayamama Deresi yatağındaki 2 iş yerine ait kaçak yapıları yıktı

Hacı Ali Akın Turizm Otel İşletmeciliği Yüksekokulu açıldı

Kemaliye'de işadamı Hacı Ali Akın'ın yaptırdığı Hacı Ali Akın Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu açıldı

Başakşehir Metrokent'te 135 bin 673 TL'ye!

Başakşehir Metrokent'te fiyatlar 135 bin 673 TL'den başlıyor

akü islami ilimler fakültesi açıldımı Haberi

akü islami ilimler fakültesi açıldımı


Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İslami İlimler Fakültesi binası ve sosyal tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. 


Törende bir konuşma yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Remzi Kaya, hedeflerinin başında Kur’an ve sünneti en güzel şekilde öğreterek gelecek nesillere en sağlam bir şekilde bırakmak olduğunu söyledi. İkinci hedeflerinin Müslümanlar arasında kardeşliği tesis edecek ve pekiştirecek donanımda gençler yetiştirmek olduğunu belirten Kaya, “Üçüncü olarak da geçmişine saygı gösteren, geçmişine dua eden ve geleceğine de geçmişten aldığı mirası devrederek öncelikle milletine ve vatanına İslam’a hadim olmasını arzuladığımız bir gençlik yetiştirmektir.” dedi.


Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu da AKÜ’de her gün yeni binalar, yeni fakülteler açıldığını, bunun Afyonkarahisar'ın kalkınması, gelişmesi istihdam, tanıtımı anlamına geldiğini söyledi. 


AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak da 2014 yılında da açılışlar olacağını iki ay...