02 / 05 / 2024

Akuranoğulları Turizm İnşaat Kimin

Akuranoğulları Turizm İnşaat Kimin

Akuranoğulları Turizm İnşaat Petrol Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Raci Kuran ve Süleyman Kuran imzasıyla kuruldu.

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nezaket Arslan tarafından kuruldu.

Mumcuoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mumcuoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mumcuoğulları tarafından kuruldu.

Osmanoğulları Otel Turizm İnşaat Kereste Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları Otel Turizm İnşaat Kereste Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Shamsullah Osmanı tarafından kuruldu.

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Par, Bora Par ve Tolga Çom ortaklığında kuruldu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

Mamaş Salzın Group Turizm İnşaat İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Mamaş Salzın Group Turizm İnşaat İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2. dönem geçici vergi beyannamesi yayınlandı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın brüt satış rakamı 2 milyon 165 bin 240,10 TL oldu.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Ütopya Turizm İnşaat'ın şirket payları yakın izleme pazarına alındı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın Utopia World Hotel'in satışını gerçekleştirmesinin ardından Borsa İstanbul yönetimi tarafından, şirket payları yakın izleme pazarına alındı.

Kurtoğulları Grup İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtoğulları Grup İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Kurt tarafından kuruldu.

Utopya Turizm İnşaat'ın genel kurul toplantısı tescillendi!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret'in 16 Aralık'ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi...

Akuranoğulları Turizm İnşaat Kimin Haberi

Akuranoğulları Turizm İnşaat Kimin


Akuranoğulları Turizm İnşaat Petrol Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Raci Kuran ve Süleyman Kuran imzasıyla kuruldu. 


Akuranoğulları Turizm İnşaat Petrol Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yurtiçi ve yurtdışı turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. 2- Turizm Seyahat acentalığı yapmak. 3- Rent-A car servisi otomobil kiralamak. 4- Turistik amaçlı hotel, motel, kampyerleri, restaurantlar açmak ve işletmek. 5- Havayolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışını yapmak. 6- Her türlü arsa, arazi üzerine, konut, apartman, işyerleri inşaa etmek, bunları almak ve satmak. 7- Her türlü gayrimenkul'ün alım ve satımını yapmak. 8-Her türlü...