24 / 05 / 2024

Akyaka pansiyon

Akyaka pansiyon

"Sürdürülebilir Toplum Temelli Turizm Alanında Kapasite Geliştirilmesi Projesi" kapsamında "Sakin kent" Akyaka beldesindeki butik otel ve ponsiyonculuğun turizmdeki gelişime paralel olarak dokusunu ve kimliğini nasıl koruduğu tartışıldı.

MEB'e bağlı okulların pansiyon ücretleri yeni yılda 7.900 ile 37 bin 60 TL arasında olacak! SON DAKİKA!    

2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nden alınan bilgilere göre, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarının pansiyon ücretleri yeni senede 27 bin 900 TL'dne başlayıp, 36 bin 600 TL'ye kadar yükselecek. İşte detaylar...

Akyaka Global İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyaka Global İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ekrem Uysal tarafından kuruldu.

Muğla Akyaka'da imar planı revizyonuna iptal kararı!

Muğla Akyaka'daki imar revizyonu iptal edildi. Akyaka imar planı değişikliğini istemeyen çevreciler itiraz ederek verdikleri mücadeleyi kazandı.

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örnek Yurt Ve Pansiyon İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Muğla Akyaka imar planları için karar verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkarılan  Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi İmar Planı Revizyonuna karşı Akyakalılar tarafından Muğla 3. İdare Mahkemesine açılan yürütmeyi durdurma talepli iptal davası sonuçlandı.

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Muğla Akyaka İmar Planı Revizyonu için yürütmeler durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkarılan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Muğla’nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi İmar Planı Revizyonlarına karşı açılan dava sonunca yürütmeyi durdurma kararı alındı. 

TOKİ'den Sinop'a yeni pansiyon binası müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta 300 kişilik pansiyon inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Karabük'te okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük'te 2 yeni konut ve 100 kişilik pansiyon inşa edecek.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa okul ve pansiyon işi ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinde okul ve pansiyon inşa edecek.

TOKİ Tekirdağ'da okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi 31 Mayıs'ta!

Kamu yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Süleymanpaşa'da okul ve pansiyon inşa edecek.

Bilirkişi heyeti: Akyaka İmar Planı Revizyonu kanuna uygun değil!

Akyaka İmar Planı Revizyonu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bilirkişi heyeti konuya ilişkin raporlarını hazırladı. Raporda, Akyaka İmar Planı Revizyonu'nun kanuna uygun olmadığı ifade edildi.

TOKİ'den Ordu'ya okul ve pansiyon!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da okul ve pansiyon inşa edecek.

Akyaka pansiyon Haberi

Akyaka pansiyon


Kültür ve Turizm Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı tarafından imzalanan "Sürdürülebilir Toplum Temelli Turizm Alanında Kapasite Geliştirilmesi Projesi" kapsamında "Sakin kent" Akyaka beldesindeki butik otel ve ponsiyonculuğun turizmdeki gelişime paralel olarak dokusunu ve kimliğini nasıl koruduğu tartışıldı.


Kültür ve Turizm Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından imzalanan "Sürdürülebilir Toplum Temelli Turizm Alanında Kapasite Geliştirilmesi Projesi" kapsamında, Akyaka beldesindeki butik otel ve ponsiyonculuğun korunarak gelişiminin tartışıldığı çalıştay düzenlendi.


Kültür ve Turizm Bakanlığından uzmanlar ile UNDP proje yöneticisinin katıldığı çalıştayda beldedeki butik ve apart otel temsilcileri, Akyaka'nın turizmdeki gelişimine paralel olarak dokusunu ve kimliğini nasıl koruduğu konusunda fikir alışverişinde bulundu.


Akyaka Belediye Başkanı Ahmet Çalca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, proje kapsamında beldelerindeki butik ve apart otellerin örnek...