02 / 05 / 2024

akyapı Express 34

akyapı Express 34

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyapı Yönetim Kurulu Esbaskanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD Fuarı'nın iş dünyası için önemli bir fırsat olduğunu belirterek fuarı 'MÜSİAD Bayramı' diye tanımladı.

Tem 34'ten bahar fırsatı!

Eşbah Yapı Yatırım ve Akyapı ortaklığı ile hayata geçirilen Tem 34 İkitelli, faizsiz taksit imkanı  ve kişiye özel ödeme avantajları sunan bahar kampanyasını sürdürüyor.  

Tem 34 İkitelli görselleri!

Tem 34 İkitelli görselleri haberimizde yer alıyor. Akyapı ve Eşbah Yapı yeni projesini İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde hayata geçirecek.

Tem 34 İkitelli projesi geliyor! Yeni Proje!

Akyapı ve Eşbah Yapı İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde Tem 34 İkitelli projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Proje ulaşım kolaylığı açısında eşsiz konumda yükseliyor..

Metro 34'te son ofisler satışta! Metrekaresi 5 bin 400 TL'ye!

17 katlı tek kuleden meydana gelen Metro 34'te Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığının imzası bulunuyor. Projede aidatların çok makul seviyede olması ise sizlere büyük avantaj sunuyor.

Tem 34'te iş yükünü azaltan çözümler! Metrekaresi 2 bin 500 TL!

Akyapı, Eşbah Yapı ve Nil Yapı ortaklığı ile inşa edilen Tem 34 projesinde satış süreci devam ediyor. Proje, tek katta 400 m2’den 25.000 m2’ye kadar geniş bir iş imkanı sunuyor.

Tem 34 fabrika - depo sahibi olmaya davet ediyor!

İstanbul’un sanayi ve depolama ihtiyacına cevap veren Tem 34, modern ve teknik altyapısı ile verimliliğin ve kalitenin artırılması için zemin oluşturuyor. Proje Akyapı, Eşbah Yapı ve Nil Yapı ortaklığı ile inşa ediliyor.

AKS 34 İkitelli 1 Nisan'da satışta!

Metro 34, TEM 34, Plaza 34 projelerini hayata geçirilen Eşbah Yatırım ve Akyapı Ortaklığı, 1 Nisan'da AKS 34 projesi için satışlara başlıyor. AKS 34 projesi depo ve dükkanlardan oluşuyor...

Eşbah Yapı Aks 34 projesi geliyor!

Eşbah Yapı, Akyapı,ve Nil Yapı ortaklığı ile inşa edilen Tem 34 projesinin yüzde 65'i 9 ay içerisinde satıldı. Tem 34 projesini, Eşbah Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Eşbah ile konuştuk. İşte o röportaj...

Metro 34'te hemen teslim A+ ofisler!

17 katlı tek kuleden meydana gelen Metro 34'te Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığının imzası bulunuyor. Ofis büyüklüklerinin 120 ile 900 metrekare arasında farklılık gösteren projede 80 adet ofis alanı mevcut.

Metro 34'te hemen teslim A+ ofisler! 0 faizli taksit avantajıyla!

Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığında inşa edilen Metro 34 projesinde satış süreci devam ediyor. Toplamda 80 A+ ofis ve 32 cadde mağazasından meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'de, metro istasyonu önünde yükseliyor.

Metro 34’te metrekaresi 5 bin 400 TL'ye!

Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığında inşa edilen Metro 34 projesinde satış süreci devam ediyor. Toplamda 80 ofis ve 32 cadde mağazasından meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'de, metro istasyonu önünde yükseliyor.

Metro 34’te 2 yıl taksit ve 0 faizle!

Toplamda 80 ofis ve 32 cadde mağazasından meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'de, metro istasyonu önünde yükseliyor. Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığında inşa edilen Metro 34 projesinde satış süreci devam ediyor.

Metro 34’te 24 ay taksit ve 0 faizle!

Akyapı ve Eşbah Yapı ortaklığında inşa edilen Metro 34 projesinde satış süreci devam ediyor. Toplamda 80 ofis ve 32 cadde mağazasından meydana gelen proje İstanbul Başakşehir'de, metro istasyonu önünde yükseliyor.

akyapı Express 34 Haberi

akyapı Express 34

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyapı Yönetim Kurulu Eşbaskanı Mahmut Aşmalı, MÜSİAD Fuarı'nın iş dünyası için önemli bir fırsat olduğunu belirterek fuarı 'MÜSİAD Bayramı' diye tanımladı. 

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyapı İnşaat Yönetim Kumlu Eşbaşkanı Mahmut Aşmalı, MÜSİAD Fuan'nın iş dünyası için büyük bir işbirliği fırsatı olacağım söyledi. Aşmalı "İslam ülkeleri arasında tek güvenli liman olan ülkemize her geçen gün ilgi artıyor" dedi. Aşmalı sorulan yanıtladı: 


15. MÜSİAD Fııarı ve 18.Uluslararası İş Forumu sizin için ne anlam ifade ediyor? 

MÜSİAD fuarı ve 18 .Uluslararası İş Forumu, tüm MÜSİAD üyelerinde olduğu gibi bizde de bir bayram havası estiriyor. Birçok ülkeden gönüldaşlarımızın olacağı, çok sayıda işadamı ile bir araya geleceğimiz önemli buluşma noktamız olacak. Kısaca 1 hafta sürecek MÜSİAD BAYRAMl'na hazırız. 


Fuardan iş bağlantıları...