03 / 05 / 2024

Akyar Göleti arıtma tesisi

Akyar Göleti arıtma tesisi

Denizli'nin Tavas ilçesinin atıksu arıtma tesisi ihtiyacı meclis gündemine taşındı. Denizli Milletvekili Kazım Arslan, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

A101'de termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü!

A101’e beklenen dev indirimler geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Nisan 2023...

Van Gölü için 100 milyon liralık arıtma tesisi yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi Van Su ve Kanalizasyon İdaresinden (VASKİ) yapılan açıklamaya göre, vatandaşların yıllardır beklediği arıtma tesisinin tam kapasite ile çalışması için düğmeye basıldı. 

Manisa Sarıgöl'e arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl’ü atıksu kirliliğinden arındıracak olan atıksu arıtma tesisi için proje çalışmalarında sona gelindi.

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisini faaliyete almak için gün saydıklarını açıkladı.

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi’nde çalışmalar başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’i atıksu kirliliğinden kurtaracak olan atıksu arıtma tesisinin inşaat çalışmalarına başladı.

Balıkesir Gönen atıksu arıtma tesisi 18 milyon TL'ye ihale edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gönen’de yapımına başlanan 80 bin kişilik atık su arıtma tesisi 18 milyon TL’ye ihale edildi.

Aksaray Bağlıköy Arıtma Tesisi'nin temeli 15 gün içinde atılacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çalışmanın başlayacağı Bağlıköy Su Arıtma Tesisine giderek incelemede bulundu. Başkan Yazgı proje için 15 gün içinde temel atma töreni düzenleneceğini belirtti.

Ordu Gülyalı'ya paket atık su arıtma tesisi yapılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı çevre için yatırım çalışmalarına devam ediyor. Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), Gülyalı'da paket atık su arıtma tesisi projesinin yatırım çalışmalarına başladı.

Gördes Atıksu Arıtma Tesisi altyapı çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKÎ) Genel Müdürlüğü'nün Gördes Atıksu Arıtma Tesisi'ne bağlanacak olan altyapı çalışmaları sürüyor.

Balıkesir Gönen'e yeni atıksu arıtma tesisi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gönen İlçesinde, "Gönen 80.000 Kişilik Atıksu Arıtma Tesisi ve Kısmi Kanalizasyon İnşaatı Temel Atma Töreni" gerçekleştirildi.

Manisa Gördes atıksu arıtma tesisine kavuşuyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’te hayata geçireceği atıksu arıtma tesisine bağlanacak olan kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Ankara Gölbaşı İlçesi'nde yer alan Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 30 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Adıyaman Gölbaşı kanalizasyon arıtma tesisi yüzde 90 tamamlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ‘Daha Güzel ve Temiz Bir Çevre’ projesi kapsamında faaliyete geçirdikleri kanalizasyon arıtma tesisinin yüzde 90 oranında arıtma sağladığını söyledi.

Akyar Göleti arıtma tesisi Haberi

Akyar Göleti arıtma tesisi


Denizli'nin Tavas ilçesinin atıksu arıtma tesisi ihtiyacı meclis gündemine taşındı. Denizli Milletvekili Kazım Arslan, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı. Arslan sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.


Denizli Milletvekili Kazım Arslan'nın, Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını istediği sorular şu şekilde;


1- Denizli ili Tavas ilçesi merkezinde, içme suyu içilemeyecek kadar kireçli ve kirlidir. Tavas'ın merkezinde altyapı, kanalizasyon ile içme suyu hattı arasında yalıtım yapılmadan evlere ulaşmaktadır. Herhangi bir patlama durumunda içme suyu ile kanalizasyon birbirine karışacaktır. Bununla ilgili bir tedbir alacak mısınız?


2- Tavas’ın merkezi başta olmak üzere, mahallelerde kanalizasyon atıkları et kalınlığı olarak dünyanın ikinci toprak kalınlığına sahip olan Tavas Ovası’na dökülmektedir. Yakında sulu tarıma geçmesi planlanan ovada acilen atık ıslahı...