15 / 05 / 2024

Akyazı İçmesuyu Hattı 2015 son durumu

Akyazı İçmesuyu Hattı 2015 son durumu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı ilçesi için yeni bir müjde daha verdi. Yaklaşık 10 milyonluk içmesuyu hattının ihalesinin yapıldığını belirten Toçoğlu, Ekim ayında temel atma töreninin gerçekleştirileceğini açıkladı.

Sakarya'da içmesuyu hattı çalışmaları sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin 11 mahallede çalışmaları sürüyor. SASKİ 11 mahalle için 3 proje ile 11 milyon lira yatırım yapıyor.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek ilçesi ve Akyazı Küçücek Mahallesinde inşa edilecek olan 128 kilometrelik içmesuyu hattının montaj töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Sakarya'ya 45 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak 450 kilometrelik içmesuyu hattının inşaatını inceledi.

Sakarya Kocaali ve Karasu'ya 45 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Sakarya'ya 1,6 milyarlık altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Çorum Alaca'da içmesuyu hattı çalışması başladı!

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, seçim döneminde vaat ettiği bir projesini daha hayata geçirmek için harekete geçti.

Sakarya Serdivan için 35 milyonluk ilk kaynak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede inşa edilecek 300 kilometrelik içmesuyu hattının ilk kaynak töreni gerçekleştirildi.

Serdivan’ın içmesuyu altyapısı yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede inşa edilecek 300 kilometrelik içmesuyu hattının ilk kaynak töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Hacıkışla’ya yeni içmesuyu hattı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, şehrin tüm mahallelerine temiz ve bol içmesuyu ulaştırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sakarya Karasu ve Kocaali'de 45 milyonluk montaj!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan 450 kilometrelik yeni içmesuyu hattında devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya Erenler’in geleceğine 25 milyonluk montaj!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Erenler’in tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede yaklaşık 300 kilometrelik içmesuyu hattının ilk montaj töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Ferizli ve Söğütlü sağlam altyapıya kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ferizli ve Söğütlü’de inşa edilecek 120 kilometrelik kanalizasyon ve 40 kilometrelik içmesuyu hattının ilk montaj töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Keremali İçmesuyu Projesi’nin ihalesi yapıldı!

Akyazı’ya hizmet verecek olan Keremali İsale Hattı Projesi’nin yapım işi ihalesi gerçekleştirildi. SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen ihaleye 4 firma teklif verdi.

Akyazı İçmesuyu Hattı 2015 son durumu Haberi

Akyazı İçmesuyu Hattı 2015 son durumu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kanalizasyon çalışmalarının devam ettiği Akyazı ilçesi için yeni bir müjde daha verdi. Yaklaşık 10 milyonluk içmesuyu yatırımının ihalesinin yapıldığını belirten Toçoğlu, Ekim ayı içerisinde temel atma töreninin gerçekleştirileceğini açıkladı. Başkan Toçoğlu, "Akyazı ilçemizde altyapı çalışmalarımız devam ediyor. İlçeye bağlı Kuzuluk Mahallemizde 53 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa ediyoruz. Bu projemiz büyük oranda tamamlandı. İnşallah şimdi de bölge için içmesuyu yatırımını başlatacağız" diye konuştu. 


10 milyonluk yatırımla ilçeye 79 kilometrelik içmesuyu hattının inşa edileceğini de açıklamalarına ekleyen Toçoğlu, "İçmesuyu projemizin ihalesi yapıldı. Akyazı'ya 79 kilometrelik içmesuyu hattı ve bin 500 metreküplük su deposu inşa ediyoruz. Çalışmamız ilçenin gelecek nüfus projeksiyonuna göre hazırlandı. Ballıkaya Barajı ile entegre olacak yaklaşık 10 milyonluk yatırımla bölgenin içmesuyu geleceğini garanti altına...