30 / 07 / 2024

akyazı ihalesi sonucu

akyazı ihalesi sonucu

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, TOKİ ile imzaladığı protokol kapsamında Akyazı Spor Kompleksi'nin ön yeterlilik ihalesi yapıldı. 40 bin seyirci kapasiteli stadyumun da yer aldığı kompleksin inşasına sektörün önde gelen 16 firması talip oldu

Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye (TDİ) ait Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı.

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul! İhalesi bugün!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi, Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ. Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Keyseri Kızıltepe Millet Bahçesi yapım ihalesi tamam!

Keyseri'nin Hacılar ilçesinde yapılması planlanan Kızıltepe Millet Bahçesi'nin ilk etap ihalesi gerçekleşti. Yaklaşık maliyeti 1 Milyon 335 Bin 446 TL olan ihalenin sonucu ise henüz açıklanmadı.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı ihalesi yapıldı!

İstanbul’un ilk Havaray ihalesi yapıldı. Sefaköy-Halkalı-Başakşehir hattında 15 kilometre uzunluğundaki Havaray, 17 istasyondan oluşacak. 6 firmanın katıldığı ihalenin sonucu dosyalar incelendikten sonra açıklanacak

Mardan Palace'ın satış ihalesi iptal edildi!

Türkiye ve Antalya’nın gözde otellerinden Mardan Palace’ın icra yoluyla gerçekleştirilen satış ihalesi Antalya 5. İcra Hukuk Mahkemesi’nde görülen dava sonucu feshedildi.

Sakarya Keremali İçmesuyu Projesi’nin ihalesi yapıldı!

Akyazı’ya hizmet verecek olan Keremali İsale Hattı Projesi’nin yapım işi ihalesi gerçekleştirildi. SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen ihaleye 4 firma teklif verdi.

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı ihalesi 15 Ağustos'ta!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı Kesimi Yap-İşlet-Devret Modeli ile Yapılması, İşletilmesi ve Devri projesinin ihale tarihini değiştirdi.

Akyazı Stat ihalesini Özyazıcı İnşaat aldı!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı ihalesi dün gerçekleşti. İhaleyi 11 Milyon 124 bin 034 TL teklif veren Özyazıcı İnşaat aldı.

Çorum Birinci Basamak Sağlık Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Çorum Birinci Basamak Sağlık Kompleksi ve 112 Komuta Kontrol Merkezi'nin ihalesi yapıldı. 7 firmanın katılım gösterdiği ihalenin sonucu yapılacak değerlendirmenin ardından açıklanacak.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi müşavirlik ihalesi 25 Temmuz'da!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi; Kurtköy-Akyazı ve Kınalı - Odayeri bölümü yap-işlet-devret modeliyle yapılacak. Projenin yapım işi müşavirlik ihalesi 25 Temmuz'da gerçekleşecek.

TOKİ Erzincan Akyazı'ya 89 konut ihalesi bugün!

TOKİ Erzincan Akyazı 89 adet konut, 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da yapılacak.

TOKİ Erzincan Akyazı 89 konut ihalesi 23 Mart'ta!

TOKİ Erzincan Akyazı 89 adet konut, 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 23 Mart 2016 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

Sakarya Akyazı Karacasu Park Projesi’nin ihalesi tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’ya kazandırılacağı açıklanan Karacasu Park Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.

akyazı ihalesi sonucu Haberi

akyazı ihalesi sonucu


Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile imzaladığı protokolle Trabzon'da inşa edilecek Akyazı Spor Kompleksi'nin ön yeterlilik ihalesi yapıldı. 

     İhale, TOKİ'nin Bilkent'teki merkezinde gerçekleştirildi. 40 bin seyirci kapasiteli stadyumun da yer aldığı kompleksin inşası için 16 firma dosya verdi. 

     Firmalar ''ön yeterlilik şartnamesine'' göre puanlamaya tabi tutulacak. Listeye giren firmalar, ihalenin teklif alma oturumuna davet edilecek. 

     

     -40 bin seyirci kapasiteli stadyum- 

     

     TOKİ'nin Trabzon'a inşa edeceği kompleks, Avrupa'nın en modern spor kompleksleri arasında gösteriliyor. 

     Proje, Karadeniz'in 800 bin metrekarelik dolgu sahasında hayata geçirilecek. 

     Projede, 40 bin kişilik stadyumun yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası, kamp eğitim merkezi binası, açık spor tesisleri, 2 doğal...